Патріотичні маріонетки – непатріотичних ляльководів.

09 березня 2017, 23:02
Власник сторінки
0
315

Тому, оцінюючи ситуацію з енергетичною блокадою, прослідковується очевидна неузгодженість дій – словам, висловленим гаслам – змісту отриманих наслідків, і постає питання в чиїх вона інтересах, якщо не нас з Вами та держави в якій ми живемо?

Основи маніпулятивного пливу ґрунтуються на багатьох засадах, одна з яких  полягає в тому, що людям повинно бути  приємно робити те, що потрібно Вам, а кому і що потрібно, матиму надію, що наприкінці тексту кожен зробить висновок сам.

Так всі, що орієнтуються в останніх подіях, знають, що повноцінна  енергоефективність України  на даний момент перебуває в залежності від блокування вугілля зі східної України. Ця блокада проходить під  патріотичними гаслами,   які красиві та, начебто, якщо не аналізувати реальні наслідки, цілком виправдовують  відповідні заходи. Однак, якщо  застосувати не абстрактні методи, а цілком логічні для оцінки вказаних  подій,  ми отримуємо факти, які за змістом далекі від тих, які вчиняються на благо своєї   держави та людей, які виживають в ній.

         На практиці, ми отримуємо введення надзвичайних заходів в енергетичній системі, через нестачу базової сировини, збільшення темпів видобування на доступних родовищах, але не придатних для таких об’ємів, як наслідок аварійні ситуації та збільшення цін на людські життя.

       Тому на основі цього в мене виникає питання: патріотизм, передбачає створення умов, в яких виникає паніка,  формується зневіра у можливість покращення життя, спроможність влади не тільки контролювати зовнішню агресію, а й внутрішню ситуацію? Більше схоже, що ні.

         Якщо перевести такі поняття як «патріотизм» і «держава» у доступні площини», це більше схоже на мотивацію, заохочення, допомогу хворому зміцнитись, та повністю відновитись в силах, який в нашій ситуації, зазнає зовнішніх ушкоджень, а тому ті, хто мають реальний намір допомогти на шляху до оздоровлення не перекривають дихання.   

Водночас, шкода  визнавати, але такі шкідливі дії справді можуть  вчинятися  з вірою в те, що це на краще, оскільки  їх виконавці, здебільшого належать до кола ефективних маріонеток, що виконують поставлені перед ними цілі, при мінімальному вмінні аналізувати наслідки своїх вчинків, та достатності наявності вдало сформовано гасла,  в розріз з яким вони діють.

При цьому, завжди є ті, хто  свідомо, оцінюючи ситуацію,  знаходить таких виконавців, та бажає настання негативних наслідків, зокрема для погіршення ситуації і в так ослабленій нашій державі. 

Тому, оцінюючи ситуацію з енергетичною блокадою, прослідковується очевидна неузгодженість дій – словам,  висловленим гаслам – змісту отриманих наслідків, і постає питання  в чиїх вона інтересах, якщо не нас з Вами  та держави в якій ми живемо? 

ПОКРОВСКАЯ КСЕНИЯ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Донецк,блокада,ситуация на востоке Украины,Опозиційний блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.