Луценко та Матіос були занадто переконані, що виграють суд над Назаровим

31 січня 2017, 11:08
Власник сторінки
журналист
0
75

Для цього вони призначили посередніх прокурорів

Саме так і здається тому, хто більш-менш тямить у юриспруденції і слідкує за судовим процесом над Назаровим. Підопічні прокурорів явно недопрацьовують, ймовірно сподіваються, що все буде, як вони захочуть, точніше, як подіваються їх керманичі.

Натомість, на останньому засіданні вони від захисника Назарова “пропустили безліч голів”. То виявилося, що вони “втихаря” підсунули нові обставини у обвинувальний акт, яких не було у повідомленні про підозру, то посилання на невідповідний нормативно-правовий акт нададуть, то терміни тлумачать, як заманеться.

Та, мабуть найбільш вагомого значення, з точки зору законності в цілому у цьому судовому процесі мала фраза адвоката Турика, що “… досудовим слідством грубо не дотримано принцип законності, передбаченого ст.9 КПК України, а навпаки всупереч Закону та логіки Назарову В.М. інкриміновано те, за що він не може за Законом відповідати”.

І в цьому питанні жоден з представлених у суді прокурорів не переконав, що це не так. Назаров, по Закону дійсно не був суб’єктом боротьби з тероризмом. По-народному я би сказав, що військові генерали допомагали СБУ, бо та на проведення такого масштабу АТО не готова. Зате тепер, як “подяка” за звільнені міста і села Донбасу, суспільство намагається вчинити розправу.

При цьому в інформаційному середовищі вже багато чого й без натяку сказано, що Луценко і Матіос, десь потирають руки, очікуючи саме обвинувального вироку. Точніше вони у закулісній боротьбі так вирішили, а суд лише має довести саме їх бачення.

Тож, у якій країні ми живемо, де наша демократія, якщо, як і раніше, все вирішується по поняттям?

Чому ті, хто призначений забезпечувати Закон, творять беззаконня?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.