У вирі новорічних свят з'явилася нова зірка - співачка Ксанті

20 січня 2017, 18:45
Власник сторінки
0
68
У вирі новорічних свят з явилася нова зірка - співачка Ксанті

Співачка Ксанті підкорює українські чарти

Яскрава мішура, дзвінкий стукіт келихів, вогники та гірлянди - подібна новорічна метушня і особлива атмосфера заряджає настроєм на цілий наступний рік. Саме з цієї новорічної «піни», подібно до богині Афродіти, з'явилася українській публіці висхідна зірка українського шоу-бізнесу гречанка Ксанті. Як і її божественні прабатьки, дівчина красива і чарівна, а її голос заворожує, як пісні легендарних сирен. Тільки в цьому випадку все, хто її чує, не пропадають в море, як це було з нещасними з грецьких легенд, а плавають на хвилях чарівних звуків, отримуючи незабутнє задоволення.

 

Дебютний кліп Ксанті «Назавжди» є серйозною заявкою на перемогу над сірістю і передбачуваністю сучасної естради. Запальні звуки пісні «Назавжди» - це святковий настрій, радість і легкість буття. Чарівна Ксанті дарує своїм шанувальникам (а їх вже чимало) своє незвичайне і неординарне творчість. Новорічні свята в останні роки проходять тьмяно і сумно, якщо дивитися на них через призму українських 2голубих вогників ». Свіжий морський бриз в особі Ксанті вигідно освіжив усталені хіти вчорашніх днів, вдихнув в нашу поп-музику нове життя.

 

Такі таланти, як Ксанті - це майбутнє українського шоу-бізнесу його надія. Гаряча гречанка-українка здатна створити навколо себе незабутню атмосферу свята і легкості. Її сингл був записаний разом з грецької компанії звукозапису і це символічно, адже саме з цієї країни бере початок рід Ксанті , а на українській землі вона стала такою як вона є зараз - сміливою, зухвалою, глибокої і неповторною . Цілеспрямована красуня впевнено підкорює висоти і слід тільки вперед. «Все тече, все змінюється ...» - повторює Ксанті і продовжує дивувати і радувати своєю творчістю людей, несучи їм радість і створюючи настрій. Старт такої талановитої дівчини саме в новорічні дні є не випадковим, адже щось хороше і нове завжди хочеться забрати з собою в наступний хороший новий рік.

Сьогодні навколо вирують пристрасті, з екранів телевізорів на нас ллються потоки лякаючою і тривожної інформації, світова економічна криза невблаганно стискає людей своїми залізними руками. У цей час вам не до музики? А повинно бути навпаки. Що завжди рятувало зневіреного воїна, який вже не вірив в сові порятунок? Правильно, пісня і тільки вона! Висхідна зірка українського шоу-бізнесу - Ксанті - з'явилася на горизонті саме з цією метою - нести втомленим і переляканим людям радість і гарний настрій, дарувати бадьорість і заряджати позитивом.

 

Її сингл «Назавжди» неодмінно стане вашою улюбленою піснею з перших акордів. Унікальний тембр голосу співачки змушує слухача буквально ловити кожну ноту і дивуватися, дивуватися, дивуватися. «Де ти була раніше? Чому ми про тебе нічого не знали? Співай, співай, ми хочемо тебе слухати! »- Пронесеться в голові вже шанувальників Ксанті. Відвідавши її офіційний сайт , можна дізнатися про цю запальною брюнетці більше. Такі таланти, як Ксанті, з'являються саме тоді, коли в цьому виникає гостра необхідність.

 

Її творчість покликане визволяти людей з полону повсякденних турбот і проблем, змусити їх забути хоча б на час про всі негаразди, а також вчить ставитися до світу з більшою любов'ю і толерантністю. Складний час - це не привід сумувати і посипати свою голову попелом. Це привід переосмислити своє ставлення до життя, отримати нові емоції, почати слухати нові пісні, дізнаватися про нових людей. Саме таким новим віянням і є українська співачка, коріння якої сягають в далеку і загадкову Грецію. Українська благодатна земля зростила таку талановиту зірку, а грецький темперамент сповна проявився в запальних піснях Ксанті. Ця співачка ще покаже себе, як серйозний конкурент сьогоднішнім зіркам. Адже вже тільки одна пісня здатна так запасти в серця і душі слухачів, а що буде далі? Не втрачайте з уваги цю неординарну співачку, радійте її роботам, робіть своє життя яскравішим разом Ксанті!


Читати більше:


https://goo.gl/kc0KD1
https://goo.gl/kYKksI
https://goo.gl/g32TTO
https://goo.gl/ZscZJg



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.