Саакашвілі знову "рветься" до влади!

28 листопада 2016, 15:06
Власник сторінки
Блогер
0
327
Саакашвілі знову  рветься  до влади!

У Києві 27 листопада відбувся мітинг, організований колишнім головою Одеської обласної державної адміністрації Михайлом Саакашвілі. Мітинг проходив на розі вулиці Грушевського і Музейного провулка.

Саакашвілі у своєму виступі закликав учасників акції вимагати від влади дострокових парламентських виборів.

«Ця зграя бариг вже чверть століття дивиться на нас і знущається над нами, вони вважають себе найрозумнішими, що перехитрили всіх, вони бісять з жиру… Вони себе називають елітою, але я їх називаю брудними покидьками… Зрештою, ми повернемо багатство України українському народу. Для цього потрібно діяти рішуче і негайно. Ми створюємо не лише нову політичну силу, але й новий політичний клас», – заявив Саакашвілі під час мітингу. Під час мітингу були явні заклики до дестабілізації ситуції в державі та проросійські лозунги до повалення влади та формування нового, вибраного народом. Це заявляла людина за 1,5 роки правління якої було роздано значна частина земельних ділянок Одеси, як ми розуміємо не за просто так, а всі обіцянки з якими Саакашвілі об'їхав Україну так і залишились не вирішеними.

Усього в мітингу взяло участь близько 1,5 тисяч чоловік.

Один з користувачів соцмереж розповів про інцидент під час мітингу: "Прийшли антимайданівці, їм порвали плакати. Знайшли тьотку в червоному, яка їх збирала".



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,митинг,вибори,Михаил Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.