Дубль № 2. Люди Шаранича-Медведчука знову дестабілізують ситуацію на Закарпатті

15 листопада 2016, 11:59
Власник сторінки
Блогер
0
302
Дубль № 2. Люди Шаранича-Медведчука знову дестабілізують ситуацію на Закарпатті

Здавалося б, жовтень був для Закарпаття важким періодом, особливо для працівників КПП «Ужгород»,але з початком нового місяця...

Здавалося б, жовтень був для Закарпаття важким періодом, особливо для працівників КПП «Ужгород»,але з початком нового місяця в Ужгороді знову  розпочалась акція протесту біля державного кордону зі Словаччиною. Організатори акції, так звані «пересічники»,ще раз  заблокували в’їзд та виїзд з України і на цей раз на багато серйозніше.

З їх слів, головна мета акції – урівняти у правах українців та громадян ЄС, що стосується ввозу транспортних засобів та їхнього перебування на території України.

У своїх діях порушники не злагоджені,часто можна побачити сварки між учасниками блокади. На місці працюють поліцейські. Однак, наразі вони демонструють повну бездіяльність, по суті охороняючи порушників закону. Патрульна поліція, що має у своєму розпорядженні автоевакуатори, досі не спромоглася очистити проїжджу смугу від "зламаних" автівок.

З початку другої блокади,12 листопада Тячівською та Ужгородською місцевими прокуратурами було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 279 ККУ (блокування транспортних комунікацій шляхом влаштування перешкод, відключення енергопостачання чи іншим способом, яке порушило нормальну роботу транспорту або створювало небезпеку для життя людей, або настання інших тяжких наслідків).

На місці події в активній ролі виступає штатний провокатор Іван Данацко. Він неприховано позиціонує себе в соцмережах як прихильник кремлівської версії "русинства". Був організатором усіх попередніх незаконних акцій по дестабілізації Закарпаття шляхом блокування автошляхів тощо. Серед інших організаторів акції - Павло Павлов, відомий як одна з ключових осіб у так само інспірованій С.Шараничем провокації під базою "Правого сектора" Закарпаття в Ужгороді. Серед активних учасників нинішнього блокування помічено ще одну людину С.Шаранича - колишнього офіцера ГРУ Миколу Желізняка.

Людиною В.Медведчука є і сам Сергій Шаранич. У більш віддаленому минулому С.Шаранич відомий як фігурант сумнозвісних мукачівських виборів, в ході яких політтехнологи В.Медведчука відпрацьовували фальсифікації на майбутніх президентських виборах, саме С.Шаранич відкликав із приміщення Мукачівської ратуші бійців спецпідрозділу «Сокіл» за кілька годин до того, як туди увірвалися бандити і викрали виборчі бюлетені.

Людиною В.Медведчука прийнято вважати і чинного голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Вперше на посаду "губернатора" Закарпаття для з тією ж, що й нині, метою, Г.Москаля делегував саме тодішній очільник адміністрації президента Леоніда Кучми. Саме Г.Москаль минулого року реанімував на Закарпатті всіх соратників В.Медведчука - від функціонерів районного масштабу на взірець  до швагра В.Медведчука Івана Чубірки і засудженого за участь в тих самих пам'ятних мукачівських виборах ще одного екс-начальника міліції Віктора Русина, яких зробив своїми політичними союзниками в облраді.

"На сьогодні по всій Україні відбувається стільки акцій протесту, що на них у Верховній Раді ніхто вже не звертає увагу. То давайте будемо працювати з фракціями, переконувати їх, що треба приводити наше законодавство до міжнародних Конвенцій. Наскільки я знаю, «пересічники» знову хочуть блокувати кордон. Я нікого відговорювати не буду. Хочете – блокуйте, але таким чином ви самі відрізаєте шлях вирішення цього питання…" – сказав Г.Москаль на початку місяця.

Саме через політичне загравання Г.Москаля з "пересічниками" було паралізовано всі правоохоронні органи Закарпаття, які мали б стояти на сторожі законності, а сама акція набула якості, що загрожує національній безпеці України, вписуючись в нещодавно опублікований план по дестабілізації нашої держави, що його розробили спецслужби Російської Федерації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,митинг,Закарпатье,Медведчук,Ужгород,Павлов,блокада,КПП,Геннадий Москаль
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.