Харкові загрожують теракти!

04 листопада 2016, 12:52
Власник сторінки
Блогер
0
540
Харкові загрожують теракти!

На протязі останього тижня в соцмережах на кшталт «Вконтакте»«Одноклассники» гуляють заклики на проведення масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада в Харківській області

Ні для кого не дивно, що інформація поширюється з “чисто” російських соцмереж представниками проросійськи налаштованих політичних структур.

Як дати проведення масових акцій антидержавного характеру зазначено 4 листопада - так званий "День народної єдності", державне свято Російської Федерації, та 19 листопада - заплановані масові заходи в великих містах України в рамках акції "Тарифний супротив".

Харківська міськрада просить городян бути уважними і обережними в місцях масового скупчення людей.

Як відомо акції аналогічного характеру уже неоднократно проводились проросійськими активістами за підтримки російських спецслужб, які на жаль, закінчувались негативно для їх учасників. Пам’ятаємо, 22 лютого 2015 року коли біля Палацу спорту у Харкові під час формування колони для проведення ходи з нагоди річниці перемоги Революції гідності стався вибух.

В результаті теракту загинули дві людини (в т.ч. і один з координаторів місцевого євромайдану Ігор Толмачов), були поранені 11 осіб. Пізніше ще двоє померли в лікарні.

Будьте обережні і не йдіть на повідку російського окупанта!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,теракт,Харьков,спецслужбы,сепаратизм,Харків
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.