Власть меняется,господа...

05 жовтня 2016, 16:14
Власник сторінки
Блогер
1
798
Власть меняется,господа...

Російське ФСБ 2 дні назад затримала в Ростові так званого "главу парламенту ЛНР" Олексія Карякіна.

Про це вчора написали в з посиланням на інформоване джерело у силових структурах.

"Карякін був затриманий в Ростові російським ФСБ два дні тому. Після цього російські ЗМІ написали, що він відрікся від "Новоросії" і здався Україні", - як заявило інформоване джерело у силових структурах.

Прес-секретар СБУ Олена Гітлянська заявила, що Карягін не звертався Служби безпеки України.

Водночас на своїй сторінці у мережі Вконтакте сам Карякін спростовує інформацію про затримання. Знаючи, те що спецлужби мають повний доступ до серверів соціальної мережі «Вконтакте» висновок хто пише від імені Карягіна напрошується сам.

Ще тиждень назад народний депутат України Олександр Бригинець заявив: “Жертвопринесення тих, хто має пряме відношення до організації путінської операції "Новороссия", триває. Нові імена додаються мало не щодня.”

Він нагадав, що стало відомо про смерть за нез'ясованих обставин російського генерал-лейтенанта ФСБ РФ Олексія Шишкова, який займався відправкою путінських “зелених чоловічків” на окуповані території Донбасу.

Думаю, ФСБ зачищає тих, хто багато знає. Зрештою, очевидно, що достовірна інформація з перших рук про негуманітарні конвої, які привозили і відвозили аж ніяк не дитячі іграшки, вкрай небезпечна для Путіна", - написав Бригинець на своїй сторінці в Facebook .

Лише за останні дні убитий лідер "Цитаделі" Євген Жилін, слідом 
повісили екс-главу так званої "Ради міністрів ЛНР" Ціпкалова, за
ними відправили і Ларису Айрапетян - "екс-міністра охорони здоров'я ЛНР".

Смерті так різноманітні і так не схожі один на одного, але вони регулярні і стосуються одного кола осіб. Хто наступний?

Джерело, що надло достовірну інформацію про місцеперебування Карягіна також не виключає, що ФСБ може вбити Карякіна і підкинути його тіло на територію України, з метою її дискредитації.

"Ми не виключаємо, що це спецоперація, хоча, перш за все, вона спрямована на зачистку рядів луганської "еліти", точно так само, як це нещодавно сталося з раптово повішеним "главою уряду". Однак, не виключено, що метою спецоперації може бути дискредитація України, і Карякіна, наприклад, можуть знайти мертвим, в тому числі і на українській території." - заявив інформатор.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Путин,ФСБ,Новороссия,ДНР,ЛНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.