“Кукловоди Кремля” на закарпатському фронті

23 вересня 2016, 16:22
Власник сторінки
Блогер
0
365
 “Кукловоди Кремля” на закарпатському фронті

Багатоденна блокада КПП «Ужгород» автомобілями з іноземною реєстрацією, мітинг біля Верховної Ради, пленарне засідання облради VІІ скликання…що це?

 Відстоювання своїх законних прав звичайними громадянами чи чергова задумка Кремля, щодо розгойдування соціальної напруги на Закарпатті.

 Всі ці  події заздалегідь сплановані та мають своїх «кукловодів» -  організаторів таких акцій.

Проаналізуймо ситуацію з «пересічниками» на кордоні. Здавалося б нічого поганого і не вимагають, навіть навпаки відстоюють свої законні права та інтереси, які, окрім Геннадія Москаля, вже довгий час нікого не цікавлять.

Але якщо “копнути глибше” то натрапляєш на певні розбіжності через, які виникають сумніви, запитання, недовіра, домисли…

     Ще в травні цього року відбувалась зустріч, Геннадія Москаля з представниками власників автомобілів з іноземною реєстрацією, а також керівництвом Закарпатської митниці та Чопського прикордонного загону. Головною темою зустрічі були зміни до законодавства в частині продовження терміну перетину кордону автомобілям з іноземною реєстрацією, який становить 5 днів. Нагадаю, що народний депутат Віктор Балога, котрий «скопіював», розроблений робочою групою ОДА, митниці та громадських активістів, законопроект про “пересічку”, на засідання комітетів для його розгляду не з’явився, цим самим вирішення питання у Верховній Раді було заблоковане. Але й після зустрічі Москаля з “пересічниками” питання було не вирішене. Новий етап вирішення цієї проблеми припав на серпень цього ж року. З 17 вересня почалася блокада КПП «Ужгород» і КПП «Тиса», і результат від цього не змусив себе чекати, “пересічникам” виділили окрему смугу для перетину кордону, але наступні вимоги на даному етапі здавалося б не логічними - вилучення з Митного Кодексу України ст. 381, яка передбачає відмінності на ввезення автомобілів резидентами і нерезидентами, щоб відмінили “ганебний” закон щодо розмитнення і т.д..

    Виникає питання кому вигідно проводити такі протести, “піднімати народ”? Чому акції даного роду не проводяться в областях, де автомобілів з іноземною реєстрацією набагато більше, в Львівській чи Чернівецькій областях, до прикладу? Так яка ж насправді кінцева мета даної акції?

    Журналістам вдалось з’ясувати хто є керівником та організатором, ним виявився екс-начальник Закарпатської міліції С.Шаранич, який через підконтрольних йому осіб з числа місцевих активістів - П.Павлова, М.Желізняка яких, за часи керування закарпатською міліцією, він пролобіював в «Громадську раду при УМВСУ в Закарпатській області» для повного її контролю. У засобах масової інформації неоднарозово наголошувалося, що Шаранич є ставлеником В.Медведчука. А головною цілю Медведчука та його кремлівських друзів є створення зон соціальної нестабільності, що і доводить дана ситуація,які в загальнодержавному значені приведуть до соціального вибуху. З іншої сторони діяльність  члена угорського уряду Бела Ковача, про діяльність якого я писав в попередній публікації, активно веде агітацію до сепаратизму за що спецслужба України йому вже заборонила в’їзд, один з ініціаторів створення закарпатських загонів був визнаний шпигуном Кремля. З усього раніше сказаного потрібно зробити висновок, оскільки ситуація навряд чи нагадує ту, де окремі особи намагаються відстояти інтереси автомобілістів, більше подібне на заангажований вплив на свідомість простих мешканців Закарпаття направлений проти української влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: автомобили,Балога,Закарпатье,Медведчук,Кремль,Павлов,кордон,КПП
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.