Добре попрацював «Миротворець». Але…:( Хоча...)))

04 серпня 2016, 15:46
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
2
1769

Будьте обережні з термінологією. Все, що сказано вами, не тільки може бути, але й буде використане проти вас в суді!

Забігаючи на перед – не все так погано й складно. Є нюанси, за якими можна все це обернути на користь. Майже впевнений, що це вже робиться. Такі інформаційні вибухи просто так не виникають і холостими такі снаряди, теж не бувають.

Дякую Вам «Миротворець»! Ви перші в цій ніші. Щасти Вам.

На жаль, той великий ажіотаж, що останніми днями здійнявсь навколо інформації з електронної пошти Т. Єгорової – може привести в нікуди.

Це звісно шокуючі   «факти» - електронне листування «журналістів» з терористами.

Але.

Яким шляхом вона здобута, ця інформація?

Зламана нібито хакерами електронна пошта? Та ви що! Боже збережи, комусь офіційно на це посилатися! Це кримінальний злочин. При тому – хакерство у більшості цивілізованих країн – вважається доволі тяжким злочином. До речі, це ще й на міжнародному рівні може мати ой-які погані наслідки.

Але, все буде добре. Навіть я маючи невеличкий досвід в подібних справах, вже розумію – як використати це на користь і залишитись абсолютно незаплямованим ;)

Кілька юридичних аспектів.

КК України 

Стаття 359. Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації 1. Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Стаття 361-2. Несанкціоновані збут або розповсюдження інформації з обмеженим доступом, яка зберігається в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або на носіях такої інформації.

Стаття 362. Несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп'ютерах), автоматизованих системах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї.

Стаття 363. Порушення правил експлуатації електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж або мереж.

PS  Hacker - особа, що намагається отримати несанкціонований доступ докомп'ютерних систем, як правило з метою отримання секретної інформації.

Але все буде добре!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: сайт Миротворец
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.