Від міфічного масонства до цілком реалістичного комунізму.

23 травня 2016, 11:29
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
1479

Комунізм, це як гібрид-поєднання авторитаризму, диктатури, специфічного нацизму (рос. нация - советский человек/русский мир), фашизму з відтінками тероризму та рабства.

Періодично ця система затихає, навіть набуває псевдо-демократичних форм, як наприклад за часів горбачова, Єльцина, та умовної незалежності Білорусі, України та ряду східних колишніх республік СРСР.
Але є періоди кривавої активності - 1917, 20-ті роки того ж століття, кілька Голодоморів та масових-мільйонних репресій, Друга світова, Афганістан і багато-багато інших. Останні - Молдова, Чечня, Грузія, Україна.

Справа не в леніні як персоні, він труп. Але його анти цивілізаційна комуністична система - жива і знову криваво-активна. Поки будуть живі носії цієї ідеології, вони збиратимуть прихильників-фанатиків. Поки буде росія, Москва - доти будуть відбуватись війни, геноциди-голодомори, терористичні-гібридні війни, анексії, економічні та ядерні форми шантажу.

Комунізм перманентно набуває нових форм, наприклад маскуючись наприклад під демократію. Але наповнення і суть - незмінні. Це зворотня сторона-антипод цивілізації. Дії комуністичної системи - гальмування цивілізаційного розвитку та знищення прогресивного прошарку людства.
Від теорії до конкретики.
Мої прадіди пройшли: громадянську війну 20-х, репресії 30-х, Голодомор. Дідусі пережили - криваву Другу світову розв'язану гітлером-сталіним, репресії 46-49 років, голод 47-го, хрущовські "реформи" з порожніми прилавками. Батьки пройшли всі "прелесті" горбачовської "пєрєстройкі" та розвал СРСР, знову ж - разом з порожніми прилавками, талонами на товари першої потреби, бартером, та затримкою зарплат за роки. І ось вже на мій вік випали - Майдан з кров'ю та російсько-українська війна (котру наші пост-СОВкові політики охрестили АТО). Тобто - за останні 100 років, кожне покоління переживало комуністично/русько-мірські анти цивілізаційні періоди.
Зверніть увагу на сучасну мапу України. Там де максимально-щільно зберігся комуністичний СОВок в суспільстві, там - заклики до жорсткого розгону Майдану, "слава беркуту", "путін ввєді вайска", анексія, тероризм і війна. Тобто чим більше про-російського (читай про-комуністичного) налаштованих в суспільстві, тим більше крові, тероризму, свавілля, беззаконня.

І до речі, саме комуністичний режим, наприкінці 80-х початку 90- минулого століття, породив таке анти цивілізаційне явище, як клептократичні мафіозі-олігархи. Саме пост-комуністичні мафіозі-олігархи "вберегли" Україну від НАТО та Євросоюзу, натомість надавши взамін - тотальну корупцію по всіх вертикалях, горизонталях, діагоналях влади і як апогей - війну.
О тепер і маємо, що зараз бачимо й переживаємо і що нас методично калічить-вбиває.

UPD Той же путін, це продукт комуністичної кривавої системи. Той самий путін, що з придуманого сталіним НКВС/КДБ і котрий так палко пропагує саме сталінський період комуністичного СРСР.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.