Патріотичні танці з бубном навколо телеканала "Україна".

20 квітня 2016, 10:23
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
1
335

Абсолютно штучні вигадані примітивно-патріотичні понти. Мета цих танців - перевести на хибні рейки суспільство.

В жодному разі не можна забороняти медіа ресурс через якийсь там серіал чи таке подібне. Це буде де-юре і де-факто - цензура, утиски свободи слова. А в Україні з цім і так ого які проблеми.
Не треба торочити про "у нас війна". Офіційно - війни в Україні - НЕМА. І взагалі - телеканал "Україна" знаходиться на підконтрольній нам території, так що - не з тієї опери арія.
Закрийте ТБ-канал, на його місце завтра прийде два таких самих.
Боротися треба з причиною а не наслідками. Усувати треба автора/замовника такого продукту, а не сам продукт.
Причина - Ахметов.  
Ахметова можна заборонити на довічно строгого режиму. Якщо фахово штурханути Ріната, то там і вбивства спливуть і фінансові махінації на багато мільярдів доларів, і спонсорування терористів (тут якраз доречно буде АТО), контрабанда, фінансування і організація злочинних угрупувань, то що.
Ахметов і його подільники, без проблем можуть щодня реєструвати десятки медіа як ТБ так і радіо. Тож закриття одного телеканала "Україна" - нічого кардинально-вирішального не принесе. А от негативний резонанс на весь світ - гарантовано. На нас і так вже косо дивляться міжнародні цивілізовані інституції.
Можливо отакі "ляпи" як із ТБ-каналом "Україна" саме і були розраховані як провокація. Не забувайте, що одним з найважливіших сегментів гібридної війни проти України, є інформаційна війна.
Не буде Ріната - канал залишиться.
Канал залишиться, але буде новий власник - розумій нова політика каналу, новий формат, нові пріоритети.

PS За одно і деолігархізацію розпочнемо. Нехай Рінат буде піонером в цій добрій справі. От тут нас західні партнери - підтримають цілком і щиро. )))
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.