Подвійне громадянство – для слабких духом

21 березня 2016, 17:54
Власник сторінки
0
64

У Верховній раді перебувають на розгляді низка законопроектів, які передбачають адміністративну і кримінальну відповідальність за подвійне громадянство (№ 4116 від 7 лютого 2014 року).


У Верховній раді перебувають на розгляді низка законопроектів, які передбачають адміністративну  і кримінальну відповідальність за подвійне громадянство (№ 4116 від 7 лютого 2014 року).
Чи справді ситуація навколо подвійного громадянства є такою загрозливою , що потребує жорстких заходів реагування від законотворців.
Росія завжди нав’язувала своїм прихильникам в сусідніх державах російське громадянство. У вигідній для себе ситуації вона неодноразово використовувала формальне обґрунтування перед міжнародною спільнотою для військової агресії -  нібито необхідно захистити своїх громадян.
Військова агресія Росії в Грузії і, як наслідок, втрата нею третини своєї території (Північна Осетія та Абхазія) має стати доказом для українських скептиків. Для Криму і Донбасу теж був заготовлений аналогічний сценарій, де громадяни України впродовж 25 років незалежності встигли отримати близько 450 тис. паспортів. Однак, відсутність у 2014 році в України боєздатної армії дозволила агресору реалізувати простіший сценарій з сепаратистськими гаслами для ЛНР-ДНР.
Зараз ситуація змінилась - зміцніла українська армія і дух самих українців. Однак, апетити у агресора не зникли. Використання фейкових новин та маніпулювання інформацією в російських та закордонних ЗМІ стосовно нібито переслідування  в південно-східних областях України російських активістів (носіїв подвійного громадянства) може стати формальним приводом для військової агресії. Тому рішення деяких пересічних українців - етнічних росіян отримати « на всяк випадок» російське громадянство  не тільки свідчить про їх рабську свідомість і страх перед свободою вибору в своєму житті, а також прагнення отримати царя, який визначатиме твоє майбутнє, ваше подвійне громадянство стане формальним приводом скинути російськи бомби на мешканців Харківщини, Дніпрпетровщини, Запоріжжя і все це, звичайно, з метою захисту громадян РФ. Російському царю буде все одно, що під бомбами загинуть люди з подвійним громадянством РФ – на  Русі баби ще багато народжуватимуть. Головне, що вони виконали свою роль пересічної статистичної одиниці в списках громадян РФ, які проживають в Україні  і яких треба  захищати.
Як захищають російські найманці своїх громадян в ЛНР-ДНР : бізнес віджимають, підприємства та шахти ріжуть на метал, на вулицях діє закон сили, а не сила закону. Скільки людей пограбовано «захисниками» на Донбасі, скільки жінок зґвалтовано і вбито, скільки мешканців Донбасу закатовано в підвалах не тільки за доносами заздрісних сусідів, але й через те, що твоя машина краща і ти недостоїн на ній їздити. На ці питання скоро отримаємо відповідь.
Якщо ви ще не передумали отримати подвійне громадянство Росії вдумайтесь, що після того як прийдуть «захисники» вас або ваших дітей, як громадян  РФ відповідно до російського громадянства призовуть на строкову військову службу і змусять довести свою відданість царю – вбивати ваших сусідів українців, іти захоплювати Київ чи Одесу. Чи готові ви чи ваші діти проливати кров за ідею царя з РФ помити чоботи в Атлантичному або Індійському океані.
Прийняття подвійного громадянства не тільки суперечить моральним нормам, а у найближчий час ще й буде протирічити кримінальному законодавству, воно стане першим  кроком на шляху до сепаратизму та державній зраді, що тягне за собою вже сьогодні реальну кримінальну відповідальність (ст.110 та ст.111 ККУ).  Ваш другий паспорт громадянина РФ  це ще один прапор на сепаратистському мітингу в Харкові чи Дніпропетровську, це ще одна невелика, але така потрібна Росії дощечка на містку з Росії в Україну, по якому пройдуть її солдати; це  куля, яку ви може дістати як випадковий очевидець п’яних дебошів «визволителів» громадян РФ.
Не вірте солодким обіцянкам російської пропаганди, будь мужніми взяти відповідальність за своє майбутнє, об’єднайтись з  друзями в громаду, почніть змінювати Україну самі, біля себе, відчуйте, яке це щастя бути вільним на вільній  землі, а не краплиною в морі рабів у божевільного царя.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: паспорт,Росія,Україна,відповідальність,громадянство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.