Захисти себе!

04 березня 2016, 10:22
Власник сторінки
0
304
Захисти себе!

До так званих ополченців

Перш за все захисти себе від ідеологічного бруду, яким заливають Донбас ті, хто прагне розгорнути громадянську війну в Україні. Це вони марять нововигаданою неіснуючою Атлантидою-Новоросією. Це вони наполягають на тому, що зупинити фашизм в Україні для громадян Росії це подвиг, а для українців – це обовязок. Але ж фашизм у Києві – це абсолютно бездоказазовий набір слів. А от великоросійський шовінізм – це непереборно доказовий признак будь-якої влади у Московії. На початку ХХ століття виникло багато однозначних понять для визначення тоталітарних режимів – фашизм (1921 рік у Римі), нацизм (1933 рік у Берліні), Ленінізм (1917 рік у Петербурзі). Існував такий і в Україні. Це коли у 1918 році, так звану Донецько-Криворізьку республіку очолив демагог і карєрист москаль Артем (Сергєєв Ф.А.). Саме за нестримне прагнення до влади він заробив догану від Леніна і опинився на посаді голови ЦК Всеросійської спілки гірників, хоча ніколи не опускався в шахту. А скільки населених пунктів у Донбасі до цього часу мають назву Артемівських. Та все це «залетіло мов повітря у траву». А сучасна назва «рашизм» поки ще існує. Розрахована вона на людей, все ще засліплених радянською пропагандою.

Сядь і подумай, що вибрати: вічне чи миттєве. Наша Україна була, є і буде. А московія ще, може, не встигла встати на прямі ноги, а вже невпинно котиться  у прірву небуття. Тому і всіма можливостями намагається вручити Тобі зброю. Щоб хоча б на мить продовжити свою агонію. Без тебе її вже б не стало. А ти хочеш їй допомогти. Є над чим помислити і відмовитися від злочинних намірів. Навіть якщо найманство приваблює легкими заробітками. Хоча хто підтвердить, що на війні буває легко. Хіба той, хто там не побував. Від смерті неможна відкупитися  навіть мільйонами. Але «Добровольцям» - «найманцям» такі суми до рук не потрапляють.

Тому захистити себе від того, що сьогодні поняття Росія і фашизм стоять з кожним днем тотожними. Разом зі старими російськими «фюрерами» Жиріновським, Баркашовим, Прохановим, Рогозіним, Анпіловим, Дугіним повстав новий і найголовніший російський «Фюрер» - Владімір Путін. Теоретики націонал-большевизму (неокомуністи) неприховано оголошують Путіна своїм ідолом: «Специфика нынешнего исторического периода заключается в том, что наступает эпоха великих перемен. Владимир Владимирович Путин остаетса у власти… От чиновника Путин сделал важный шаг фактически к роли вождя-правителя, чьи полномочия базируются на широкой поддержке масс, а не на формальних институтах. Политика Путина все более начинает соответстовать эталону национал-большевистской идеологии. Национал-большевизм в Росии неизбежно победит».

Тому захисти себе від підлого гасла, яке посилено навязується, що «Великороссы и малороссы – братья навек!». Не може бути ніколи нічого спільного між азіатом і європейцем. Не забувай, що Ти Українець не лише за територією проживання. Вишиванки у скринях Твоїх бабусь тому найкращий доказ. Тебе неймовірно принижують уже тим, що називають малоросом. А ти ж горде Боже створіння. Ти – українець. Ти родом з Європи.

Найголовніше захисти себе від кримінальної відповідальності за найманство. Від суду українського народу Тебе ніколи не захистять ніяка  Росія, ніякий Путін і його бидло. Тебе на шлях найманства штовхають або суцільні неуки, або абсолютні підлі шахраї, для яких людське життя нічого не варте. Їх не хвилює ні Твоя неминуща смерть у бойовій сутичці, ні Твоє довге тюремне ув’язнення. На тобі заробляють гроші професійні вербувальники у лави фашистів.

А відповідати Тобі.

Захисти себе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,снайпер,ополчение Донбасса,ополченцы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.