З приводу фейкового провокативного відео "АЗОВ".

19 січня 2016, 15:53
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
1
238
З приводу фейкового провокативного відео  АЗОВ .

Не хотілося б даремно критикувати українські кібер-війська, але чомусь складається таке враження, що там працюють порядні люди, які мало тямлять у своїй справі. І з ресурсами там явно все не так "ура"

З приводу фейкового провокативного відео "Азов".
Наші "кібер-війська" чомусь досі мляво поводяться у нет-просторі. Окрім спростувань фейків та донесення правди, не менш важливо і самим робити фейки чи що найменше - виставляти реальні провокативні фото-відео (видрані з контексту) від імені Мордора RU.
Ворога потрібно максимально навантажити та примусити витрачати свої сили на боротьбу з українськими вкидами, атаками, фейками. 
Віртуальне життя не менш цинічне та жорстоке за реальне. Просто не всі це досі усвідомили.
Не хотілося б даремно критикувати українські кібер-війська, але чомусь складається таке враження, що там працюють порядні люди, які мало що тямлять своїй справі.
Нам потрібна армія тролів і флудерів, котра могла б давати справжній бій в інтернет інфо-просторі. Досі це робимо ми - пересічні блогери-ентузіасти з досвідом тролігна та іншими навичками кібер-наїздів.
Україна не програє росіянам кібер війну, бо Україна досі не веде такої війни.
У цій сфері, щось на кшталт АТО - не то війна, не то громадянське протистояння, з  не визначеним чітко і конкретним ворогом, де все тримається переважно на ентузіазмі пересічних патріотів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.