"Боротьба" з корупцією в 2015 році

31 грудня 2015, 12:31
Власник сторінки
Правознавець
0
63

Чи потраплять за грати "VIP" корупціонери?

Гучні арешти 2015 року так і залишились арештами,  прокурори лише оголошували про підозру, розпочиналось слідство, а далі відбувались дивні речі. З одних депутатів знімали недоторканність миттєво, а з когось і досі не можуть, когось утримують в сізо, інші в лікарнях, а хтось там де ми не будемо ніколи. Отож 2015 – рік реформ чи рік показових кримінальних справ, які розпочали і тепер невідомо чи завершать?

Очолює список гучних справ цього року Сергій Клюєв, невловимий чи навмисно упущений. Поки готували  подання в ГПУ, потім відкликали, потім знову доопрацьовували і подавали, пан Сергій напевно посміхався і мав нас в носі. І напевно ще не скоро він опиниться в суді, не те що в буцегарні.

Наступний Корбан Геннадій. Жив собі, добре жив, армії помагав, ніби на здоров’я не жалівся, а тут його в прокуратуру привезли, а до суду вже довезти не можуть, бо прихворів, таке враження, що двері прокуратури, як портал, тут ти здоровий, а там одразу зупинка серця і високий тиск. Цікаво, що  Сенцов в Московії краще тримається, пане Геннадію, що з Вами?

Мосійчук Ігор, номер три, не знаю чи можна двох останніх назвати політв’язнями, бо кажуть в ГПУ, що ті багато нагрішили, але ситуація з Мосійчуком така ж сама як і з Г. Корбаном. Хворіє.

Далі Володимир Шапакін і Олександр Корнієць. Ось тут цікаво, дуже цікаво. Чи бодай хто відслідковує на якому етапі слідство? Сам прокурор напевно не знає в який тупий кут вони зайшли, але за грати «брилі антові» не потрапляють, на здоров’я не ніби не жаліються, доказів достатньо, але  ж  прокурор прокурора не посадить. Comix cornici nunquam confodit oculum, громадяни.

Сергій Мельничук, неоднозначний підозрюваний, крав автомати чи не крав? І що саме цікаве, ще третього  червня ВР позбавила його недоторканності, однак не дала згоди на його затримання та арешт.  Боялися «Айдару»?

Ну і жінка повинна бути.  Олена Лукаш, на допиті казала, що під час подій на Майдані вона працювала над мирним врегулюванням ситуації, а грошей вона не крала. Новинський, як джентльмен вніс заставу і пані Олена вже на волі. Цікаво чим вона віддячить за ті 5 млн 115 тис.?

Львів хвиля арештів не оминула,  варто відзначити Олександра Остапця, колишнього директора Львівського бронетанкового заводу. Два мільйони гривень знайдені у нього вдома ймовірно, призначались, на виготовлення техніки в зону АТО. Як можна дозволити собі такий моральний злочин в час війни.

Актуальним так і залишається питання хто і як понесе покарання за всі злочинні рішення, прийняті посадовцями попередніх скликань і призначень. А поки зо люди на це дивляться  і недоумівають хто з ким? за кого чи проти кого?  у двері стукає новий 2016 рік.  Чи когось таки посадять? І скільки нових показових арештів ми побачимо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.