Марнотрацтво перед виборами

16 жовтня 2015, 16:21
Власник сторінки
Правознавець
0
49

Все без змін, старі методи виборчих кампаній

Пройшовшись сьогодні по рідному місту Лева отримав черговий шок від рекламної  кампанії кандидатів в депутати у місцеві ради. Безліч наметів різних політичних партій, газети, брошурки, листівки, рекламні щити, реклама на транспорті, а ще крім цього - більша частина  радіо та телевізійних ефірів перенаповнені непотрібною рекламною інформацією. 

Реклама – це шалені кошти: наприклад, на одній з львівських радіохвиль одна секунда реклами в ефірі в середньому коштує приблизно 8,00 грн., а вартість розміщення однієї сторінки/наклейки А4 в громадському транспорті в середньому приблизно коштує 50,00 грн.

Хочеться задати питання – Шановні, у Вас немає куди залучити зайві кошти? У нас в країні мало людей, які дійсно потребують матеріальної допомоги? У нас в країні немає війни?...

Повірте, про Вас як ніхто не знав нічого, так і не хоче знати! Тому що людям потрібна матеріальна допомога, а не гучні слогани, котрі за великі гроші вигадують ваші PR-менеджери.

Найкраща реклама – це вчинки, хороші справи, а не марнотратство!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.