Проблеми транспортної системи Львова ІІІ

05 жовтня 2015, 13:42
Власник сторінки
Правознавець
0
48
Проблеми транспортної системи Львова ІІІ

Продовження аналізу проблеми транспортної системи Львова

На днях мав бесіду з одним з підприємців, який є власником маршрутного таксі з проблемою, що всі незадоволені якістю перевезень, однак ніхто не цікавиться, в які умови поставлені такі підприємці як він.

Як я згадував у попередніх матеріалах, що стосуються проблем транспортної системи Львова, з 01.01.2012 року орендарями/розпорядниками усіх маршрутів стали такі великі приватні підприємства, як АТП №1, АТП 14630, ТзОВ «Міра і Ко» та «Фіакр Львів», тому «дрібний» бізнес в галузі перевезень вимушений був «лягти» під згадані вище підприємства, передавши в оренду їм свої транспортні засоби, однак - всі витрати по експлуатації та  утриманні автомобілів несуть власники цих «маршруток».

Відомо, що існують певні місцеві дотації, але зі слів власника маршрутного таксі, такі до них не доходять та осідають у вищих інстанціях.

За останні роки власники «маршруток» надали послуги мільйонам пільговиків, за що не отримали компенсації від міської влади, а тому існує проблема нерівних умов для комунальних підприємств та приватних перевізників, що  в свою чергу випливає у негативне ставлення водіїв маршрутних таксі до людей похилого віку та інших пільговиків...

Постає питання: «де осідають дотаційні кошти»? Чи у великих приватних підприємствах, що орендують маршрутні таксі, чи в органах місцевої влади?

Найгірше те, що немає задоволених осіб в ситуації  яка склалась: ні приватні перевізники, ні водії маршрутних таксі, ні пасажири, ні мешканці міста позитивно не відкликаються про приватні перевезення Львова… Чи можливо задоволена влада?

От і отримуємо яскраво виражену корупційну схему.

Залишається сподіватись , що нова місцева влада надасть питанню проблем транспортної системи Львова більше уваги.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.