Марнотрацтво перед виборами ІІ

23 жовтня 2015, 16:54
Власник сторінки
Правознавець
0
Марнотрацтво перед виборами ІІ

Макулатура

Дуже тішить той факт, що скоро буде фініта ля комедія, чи то швидше трагедія у багатосерійному кіно «Виборча кампанія 2015». Актори погорілого театру покажуть нам нову виставу «Тотальний облом» вже невдовзі. Вони підготують її дуже швидко, прем’єру почнемо переглядати десь під Новий рік. Та то все у майбутньому, а зараз ми лише збираємо на вулицях усіх міст України різнокольорові афіші-реклами довгоочікуваних гастролей. У мене в рюкзаку щодня назбирується з десяток рулонів глянцевого туалетного паперу оздобленого кандидатами і людей, які заправляють цим театральним гуртком, людей, які в недалекому минулому викликали у мене захоплення. Ну, але, що ж робити, сценічні костюми нині дорого коштують, треба якось заробляти.

Сьогодні зранку я дуже пошкодував про те, що випадково викинув у якийсь міський смітник надані мені афіші з біографією кандидата Васюника, бо одразу ж згадалося: «Коли 20 липня 1969 року американський астронавт Ніл Армстронг виголосив знамениту фразу «Це маленький крок для людини і величезний стрибок для людства» і наступної миті, вийшовши із спеціального модуля “Eagle”, перший ступив на поверхню Місяця, він навіть не здогадувався, що через неповних два тижні після цієї знакової для людства події у Великому Любіні, що в Городоцькому районі на Львівщині, на світ з’явиться Ігор Васюник – український політичний та громадський діяч, господарник, який цього року заявив про твердий намір поборотися за посаду міського голови Львова», адже зранку у мене був поганий настрій, а нових випусків КВНу я у мережі не надибав ( у зв’язку з тим, що так роблять усі мешканці міста, владі пора б уже задуматися про збільшення урн для сміття на наших вулицях, а ще краще встановити окремі, з надписом «Для агітаційного непотребу», щоб не витрачати величезні суми грошей під час наступних виборів, а просто здати ці на переробку.

Отож, панове, краще б ви й справді малювали свої зображення на «Кохавинці» , і всім би було краще – виробники цього товару отримали б гроші, і пересічні українці швидше читали б ваші казки про хороше життя у майбутньому, адже у вбиральні туалетний папір займає почесне і дуже видне місце, а все геніальне – просто. Шкода тільки, що я не працюю на одного з вас, а то отримав би величезний гонорар за таку чудову ідею нового PR-ходу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.