Створюючи незручності мешканцям Львова

15 вересня 2015, 17:24
Власник сторінки
Правознавець
0
50
Створюючи незручності мешканцям Львова

Продовження теми про проблеми транспортної системи Львова

Щоб продовжити дослідження проблем транспортної системи Львова не можу трішки не відійти від теми та звернути увагу на те, що станом на сьогоднішній день відбувається на дорогах нашого міста.

Наше місто завмерло в довжелезних заторах. Вибори на носі, тому місцева влада прокинулась...

Перекрито для здійснення ремонтно-відновлювальних робіт проспект Свободи (центральна дорога міста Лева) та початок вулиці Коперника, перекрита вул. Лисенка, вул. Ак. Богомольця, вул. Стуса, тимчасово перекрита вул. Сихівська і це ще не повний перелік… Ясна річ, тішить те, що щось відбувається, але, вочевидь - лише перед виборами, крім того постає питання, а чи не доцільніше було би сконцентрувати ремонтні бригади на одній ділянці, оперативно завершити роботи, та перейти до наступної ділянки, яка потребує ремонту, тим самим уникнути транспортного колапсу міста.

Найбільш здивував початок робіт на проспекті Свободи, оскільки його розпочали за кілька днів до кінця літа, перед гарячою порою вересня: люди повертаються з відпусток, діти, школярі, студенти йдуть до своїх навчальних закладів, що само собою передбачає завантаженість доріг, при тому, скарг на якість дорожнього покриття вказаної ділянки не було, чому не ремонтували його раніше? Вся центральна частина міста паралізована…

Складається враження, що це штучно створена руками наших владних органів тимчасова проблема транспортної системи.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.