Допомога від благодійного фонду «Небайдужі серця»

04 серпня 2015, 14:10
Власник сторінки
0
187

На даний час в Україні люди переживають важкі часи: зростання безробіття, ріст цін на продукти харчування, житлово-комунальні послуги, ліки та інше. Волонтери виправляють ситуацію.

Допомога від благодійного фонду «Небайдужі серця»

 

За травень і червень 2015 р. благодійний фонд «Небайдужі серця» надав благодійну допомогу:

·        ГО «Правий сектор Поділ» отримав від благодійного фонду «Небайдужі серця» армійські берци 20 шт. і 20 комплектів чоловічого одягу (кітель, штани).

·        Добровольча рота «Торнадо» в черговий раз отримала гуманітарну допомогу: берци армійські 100 шт., комплекти чоловічого одягу 40 шт., головні убори 100 шт., гумові тапки 180 шт., шкарпетки, рукавиці без пальців, футболки. Благодійний фонд «Небайдужі серця» пообіцяв повернутися з черговою допомогою.

·        Батальйон міліції громадської безпеки особливого призначення Луганської обл. зміг відремонтувати бойову машину. Благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав бампер, передні фари, вказівники поворотів для транспортного засобу батальйону.

·        Добровольчий батальйон «Свята Марія» отримали 90 пар армійських берцив від благодійного фонду «Небайдужі серця». Вдячні всім хто допомагає нашим бійцям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».

·        «Прилуцькому навчально-реабілітаційний центру» благодійний фонд «Небайдужі серця» придбав учнівські столи, стільці, стінку та шафу для шкільного класу. Це не перша допомога дитячому центру, благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди підтримує тих кому вже один раз надав допомогу. Волонтери благодійного фонду «Небайдужі серця» відчувають велику відповідальність за цих особливих дітей. Діти – це наше майбутнє, діти – це наша гордість і радість. Благодійний фонд «Небайдужі серця» намагається зробити все можливе, щоб наші діти мали гідні умови для життя і повноцінного розвитку.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» надає допомогу людям, яким вона вкрай необхідна. Благодійний фонд «Небайдужі серця» немає одного напряму роботи, волонтери фонду допомагають людям з різними проблемами. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає оплатити лікування, надає допомогу дитячим закладам, соціальним верствам населенням, спортивним командам, жителям Сходу, бійцям АТО та ін. Якщо Вам чи Вашим знайомим необхідна допомога на офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» ви можете заповнити заявку на допомогу.

Вже сотні людей отримали благодійну допомогу від благодійного фонду «Небайдужі серця». Ще більше людей вже допомагають людям разом з благодійним фондом «Небайдужі серця». Якщо б люди підтримували і допомагали один одному, то світ би змінився на краще. Добро – це вроджена основа, яка закладена природою в кожній людині. Благодійний фонд «Небайдужі серця» звертається до кожного з проханням відкрити у собі доброту і емпатію. Допомагаючи іншим Ви змінюєте своє життя на краще, залишаєте по собі слід, і даєте шанс інший людині жити нормально. Не залишайтеся байдужими до чужого горя, допомагайте людям і своїй країні. Благодійний фонд «Небайдужі серця» бажає всім добра і мирного неба.

Слава Україні!

Благодійний фонд «Небайдужі серця»  допомагає, поки інші тільки говорять

 

Останнім часом в Інтернеті з’явилася інформація, де благодійний фонд «Небайдужі серця»  називають шахраями, дуже прикро чути такі відгуки. Це заказані статті, які не мають жодного реального доказу, а складаються виключно з надуманих фактів. Благодійний фонд «Небайдужі серця» немає часу займатися чорним PR-ом, на відміну від інших благодійних організацій. Благодійний фонд «Небайдужі серця» працює не за для слави, а щоб надавати допомогу людям в складних життєвих ситуаціях. Благодійний фонд «Небайдужі серця» вже допоміг сотням людей. Кожен може особисто перевірити реальність допомоги благодійного фонду «Небайдужі серця» зв’язавшись з людьми та організаціями, яким надавалася допомога. На офіційному сайті благодійного фонду «Небайдужі серця» можна знайти всі контакти осіб які вже отримали допомогу, в вільному доступі всі документи, акти про надання благодійної допомоги, інформація про людей, яким потрібна допомога, повна інформація про благодійний фонд «Небайдужі серця». Кожен може зробити пожертву, на сайті розміщені реквізити благодійного фонду «Небайдужі серця», або подати заявку про допомогу, якщо Ви чи хтось із Ваших близьких потребує допомоги. Благодійний фонд «Небайдужі серця» просить всіх довіряти лише тій інформації, яку Ви особисто перевірили.

 

Сотні людей висловлюють слова подяки благодійному фонду «Небайдужі серця»

 

Благодійний фонд «Небайдужі серця» регулярно відправляє гуманітарну допомогу в зону АТО. Бійці добровольчих батальйонів завжди радо зустрічають волонтерів із благодійного фонду «Небайдужі серця», бійці кожного із добровольчих батальйонів «Свята Марія», «Луганськ-1», «Торнадо», 26-ї артилерійської бригади м. Бердичів, 12-го батальйону ТрО м. Києва висловлюють величезну подяку благодійному фонду «Небайдужі серця» і всім хто приймає участь у формуванні гуманітарної допомоги для бійців АТО. Кожного разу благодійний фонд «Небайдужі серця» обіцяє повернутися з новою допомогою, тому ми сподіваємось на допомогу свідомих громадян України. Тільки об’єднавши наші зусилля ми звільнимо країну від терористів і російських окупантів.

Допомоги потребують і дитячі заклади, яким держава майже не допомагає. Благодійний фонд «Небайдужі серця» з гордістю співпрацює з цими установами. Керівництво «Прилуцького навчально-реабілітаційного центру» та «Житомирського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів» безмежно вдячні благодійному фонду «Небайдужі серця» за матеріальну допомогу і свято яке фонд дарує дітям. Діти завжди нетерпляче чекають в гості волонтерів фонду «Небайдужі серця», а для волонтерів дитячий сміх - найвища нагорода за працю.

Благодійний фонд «Небайдужі серця» завжди дуже переймається дітьми та дорослими, яким доля приготувала важкі випробування. Людина може здолати всі випробування, якщо вона має надійну підтримку. Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає не лише фінансово, а надає моральну підтримку, дає віру в краще і надає сили здолати недуг. Кошти на оплату лікування від благодійного фонду «Небайдужі серця» отримали Спірочкін Давид (діагноз: ДЦП, спастична диплегія), Костюк Марія (діагноз: струс мозку, перелом хребта, кінцівок і грудної клітини), Витвицька Тетяна (діагноз: вроджений фокальний дефіцит). Дуже надихає, що після курсу реабілітації у всіх пацієнтів з’явилася позитивна тенденція.

Подяку благодійному фонду «Небайдужі серця» висловлює збірна команда м. Артемівськ зі змішаних єдиноборств, за надану фінансову допомогу для проведення учбово-тренувальних зборів перед Відкритим Чемпіонатом Донецької області з хортингу серед дітей, юнаків та дорослих, який є своєрідним відбірним туром на Чемпіонат України та Кубок України з хортингу. 

Благодійний фонд «Небайдужі серця» бажає всім міцного здоров’я великих перемог.  Не будьте спостерігачами, можливо саме ваша допомога може бути вирішальною. Поверніть віру в добро в людські серця разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.