Будуємо майбутнє України разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

22 квітня 2015, 20:02
Власник сторінки
0
94
Будуємо майбутнє України разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»

Кому допомагає благодійний фонд "Небайдужі серця" Чимало роботи було приділено БФ "Небайдужі серця" для сбору коштів для діток, які позбавленні батьківського піклування та з малозабезпечених сімей з тяжкою долею, які мають різні форми захворювання ДЦП, лейкемія, гепатит та інші. Приклади із них, які також можна переглянути на офіційному сайті БФ "Небайдужі серця":

Будуємо майбутнє України разом з благодійним фондом «Небайдужі серця»


Головна місія благодійного фонду «Небайдужі серця» - забезпечити своєчасною допомогою всіх нужденних, а особливо дітей, створити всі умови для гармонійного та повноцінного розвитку дітей, та умови для кращого життя всіх українців. Вже не перший рік, волонтери фонду збирають кошти для дітей-сиріт, для діточок з малозабезпечених сімей, які мають різні захворювання ДЦП, гепатит, лейкемія та ін. Неможна позбавляти дітей шансу, на здорове, повноцінне життя. Благодійний фонд «Небайдужі серця» закликає Вас допомагати дітям, разом ми зможемо подарувати їм шанс на щасливе і безтурботне дитинство !


Благодійний фонд «Небайдужі серця» допомагає хлопчику з діагнозом ДЦП


До благодійного фонду «Небайдужі серця» знову звернулися батьки Давида Спірочкіна, з проханням допомогти оплатити курс реабілітації в Міжнародній клініці відновленого лікування ім. Козявкіна в м. Трускавець. Через загрозу переривання вагітності, гіпоксії, хлопчик зявився на світ на восьмому місяці вагітності, шляхом кесаревого розтину. Дитині поставили діагноз: ДЦП, спастична диплегія. Маленький Давид потребує постійної уваги і піклування, для одужання необхідно проходити реабілітаційний курс раз в півроку. Один курс такої реабілітації в клініці коштує майже 8000 гривень. Батьки не мають змоги самостійно оплачувати постійну реабілітацію, через скрутну ситуацію в родині. Хлопчик має всі шанси на одужання. Благодійний фонд «Небайдужі серця» зробив все можливе і за декілька днів знайшов, і відправив батькам Давида всю необхідну суму. Допоможемо дитині разом, не залишайте своє серце байдужим до чужого горя.


Благодійний фонд «Небайдужі серця» : діти - це наше майбутнє


Всі ми хочемо жити у вільній країні, де живуть щасливі люди. Як побудувати таку державу? Наше майбутнєце діти. Треба виховувати у дітей такі якості, як емпатія, доброта, чесність, щедрість, любов до Батьківщини, впевненість у собі і своїх силах. Тоді виросте правильне покоління, яке зможе досягти того, про що ми лише можемо мріяти. Благодійний фонд «Небайдужі серця» хоче відновити правильні сімейні цінності, повернути в серця людей добро, врятувати якомога більше життів. Тому волонтери фонду так відчайдушно допомагають всім дітям, на чию долю випали важкі випробування. Щоб діти могли повноцінно розвиватися і мали щасливе дитинство і виросли справжніми людьми з великої літери. Станьте для малечі прикладом доброї і щасливої людини. Діти, як ніхто інший, вірять у дива, давайте творити дива разом з благодійним фондом «Небайдужі серця».







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.