Індексація

05 червня 2015, 16:35
Власник сторінки
соціальний експерт
0
437
Індексація
Коштів на рахунках Держказначейства достатньо для індексації зарплат і пенсій

Якщо індексація грошових доходів громадян "може викликати інфляцію", то що тоді викликає підвищення цін і тарифів?!

Вчора у Верховній Раді Президент фактично повторив вимогу «Батьківщини» щодо необхідності індексації грошових доходів громадян України. 

«Батьківщина» звертає увагу, що це необхідно якнайшвидше зробити, оскільки із серпня 2014 року, коли було припинено індексацію, індекс інфляції склав у квітні цього року 152,9%, а гривня до долара впала у 2,5 рази, що призвело до масового зубожіння українців. 

У Державному бюджеті України є достатньо коштів (резерв більше 68 млрд. грн.) для повної індексації зарплат і пенсій на рівень інфляції.

 Про це сьогодні заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками профспілкових об‘єднань України.

 За її словами, фракція «Батьківщина» сформулювала абсолютно реалістичні вимоги до уряду, які треба виконувати негайно.

 «Фракція внесла відповідний законопроект 2883 щодо відновлення індексації  пенсій і заробітних плат, виходячи з реальних показників бюджету, і збирає підписи лідерів всіх фракцій», - зазначила Тимошенко.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: бюджет,Юлия Тимошенко,Яценюк,Порошенко,інфляція,індекс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.