Неприємне питання для депутата Лещенка

18 квітня 2015, 13:31
Власник сторінки
соціальний експерт
1
537

Деякі шановні народні депутати закидають, що мій пост у ФБ ніби-то завадив підвищенню їх зарплат...

...Нажаль, вони так і не зрозуміли, що у важкі часи всі повині затягувати паски незалежно від того хто ти, робітник чи пенсіонер, лікар чи вчитель, народний депутат чи навіть олігарх!
... Інакше чи мають моральне право можновладці суттєво збільшувати тарифи, при цьому відмовляючись проіндексувати зарплати і пенсії українцям??

Друзі, з метою пом'якшення як виявилось гострого для суспільства і неприємного і навіть образливого для деяких народних депутатів питання щодо зарплат, конструктивно пропоную цим депутатам зареєструвати законопроект щодо європейської практики кратної прив'язки зарплати членів парламенту і урядовців до середньої зарплати в країні (наприклад з коефіцієнтом 2-3 як в Європі).

Це дозволить поставити зарплату і відповідальність можновладців у пряму залежність до соціально-економічного стану України.
Тоді і депутати і урядовці будуть на розмірі своїх зарплат відчувати наслідки свого ж реформування...

P.S.  До речі, середньомісячна зарплата в Україні в лютому була 3633 гривні...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,тарифы,Кабинет Министров,парламент,Лещенко,Мустафа Найем,Володимир Гройсман,зарплата,народний депутат,субсидії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.