В так званій ДНР існує свій чорний валютний ринок

23 лютого 2015, 17:48
Власник сторінки
журналіст
3
284

Долар тут можна купити по 31,50, а євро - по 36 гривень.

Вони створили якійсь підрозділ, який називається «Центробанк ДНР» і цей Центробанк проголошує офіційний курс гривні і євро близький до курсу Нацбанку України. Але якщо в Україні за ці гроші можна купити долар і євро, то в ДНР реальний курс зовсім інший…

На сайті «Коленкор» прочитав інформацію про те, що оскільки в Донецьку практично ніде обміняти валюту, тут почали шукати своєрідне вирішення проблеми. У мережі «Вконтакте» з'явився паблік «Мобільний Обмін валют у Донецьку. Доставка валюти».

«Удобно привезем деньги к вам. Учитывая войну в Донецке, заявки принимаются исключительно с настоящих страниц «Вконтакте». По мобильному заявки (на время войны) — не принимаются. Встречаемся только в людных местах. Домой не возим. Если валюта есть — мы свяжемся с вами в течении 30 минут, если нет -извините (война все таки)», — пишут в группе.

Долар тут можна купити по 31,50, а євро - по 36 гривень. Наскільки надійний цей мобільний банк, невідомо. Коментарі до постів закриті.

Підозрюю, що гроші на окуповані території завозяться або з України, або з Росії і таким чином ділки чорного ринку заробляють свої комісійні на війні.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.