Влада м. Комсомольськ відмовляється співпрацювати з громадськими організаціями

22 грудня 2014, 15:01
Власник сторінки
Громадська Організація "Правозахисна Група "Порада"
0
114

Місцева влада м. Комсомольська, Полтавської області відмовляється співпрацювати із волонтерами в рамках допомоги переселенцям з АТО та АР Крим

Моніторингова група із сприяння процесам відновлення життєдіяльності внутрішніх мігрантів з АР Крим та зони АТО за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» з метою сприяння процесам відновлення життєдіяльності внутрішніх мігрантів через налагодження медіації, координації та взаємодії органів влади, місцевого самоврядування, громадського сектору та переселенців звернулася до міської влади м. Комсомольська Полтавської області 19 листопада із запитом про співпрацю.

 Місцева влада відмовилася від співпраці із громадськими діячами Громадської організації «Правозахисна група «Порада»  та фахівцями організації «Громадський контроль та допомога».

19 грудня, у п’ятницю нами, моніторинговою групою, було одержано офіційний лист-відповідь від виконавчого комітету міської ради про те, що проблемні питання переселенців із зони АТО постійно перебувають на контролі міської влади та оперативно вирішують. Жодними чином влада не відгукнулася на пропозиції волонтерів провести спільні зустрічі із означеного питання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Полтавская область,волонтеры,Кременчук,Комсомольськ,соціальна допомога,правова допомога,переселенцы из зоны АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.