Йде злам суспільної оцінки процесів в Україні, - Вячеслав Науменко

21 жовтня 2014, 09:22
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0

...робочі колективи не збирають в кабінеті директора та не примушують голосову вати за певного кандидата. Є надія!

Значні суспільно-політичні зміни у нашій державі, переформатування груп впливу та розподілу політичних уподобань в країні вимагають нового підходу до проведення виборчої кампанії. Люди вже давно не ті, що ходили голосувати за гречку і 200 грн. Люди вимагають правди, чесності і прозорості. Йде злам суспільної оцінки процесів в Україні і відповідно змінюється відношення до проведення волевиявлення.

Свою думку інтернет-виданню “Міський сайт. Полтава інфо” з цього приводу висловив кандидат в народні депутати України по 144 виборчому округу (м. Полтава) Вячеслав Науменко:

— Що стосується виборців — то, наскільки я знаю, по відношенню до них нарешті не застосовується адмінресурс: робочі колективи не збирають в кабінеті директора та не примушують голосову вати за певного кандидата. Є надія, що і сам процес виборів буде більш прозорим — на сьогоднішній день в Центральній виборчій комісії зареєстровано вже більше 1000 спостерігачів. Сподіваюся, вони будуть ретельно спостерігати, а краще сказати — слідкувати за роботою виборчих комісій. А от щодо самих кандидатів, то дехто з них, судячи з усього, полюбляє «чорний піар».

Я зустрічаю в інтернеті дивні речі: мені нібито приписують авторство якихось листівок про моїх конкурентів, з’являються коментарі щодо роботи мого офісу і таке інше. Про викрадення з поштових скриньок наших агітматеріалів — я вже мовчу... Далі: дехто обізвав мене олігархом. Ну, це просто смішно. Адже імена олігархів нам всім відомі, їх всі знають в обличчя, навіть знають — кого вони підтримують, які фракції в парламенті утримують. Тому це справжній нонсенс — олігарх, якому найголовніше закидають те, що «його ніхто не знає»?... Дивина та й годі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.