Люди й уряд повинні ставитися до армії з повагою, - Вячеслав Науменко

16 жовтня 2014, 16:24
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
24

Тільки соціально захищений військовий буде думати за службу, захист і підвищеня своєї бойової підготовки.

Найпершим завданням для себе, як для майбутнього народного депутата України я вважаю створення законодавчої бази для бійців- учасників АТО. Повинен бути всеоб’ємлюючий пакет законодавчих актів, які регламентують та спрощують систему закупівель озброєння і спорядження для армії та Національної гвардії. Щоб не люди, а держава в повному обсязі опікувалась своїми Збройними силами


Не можна залишати осторонь і питання післявоєнної реабілітації воїнів, які пережили бомбардування та обстріли. Необхідно відпрацювати не тільки існуючи законодавчі акти, а при необхідності створити нові, щоб військовослужбовець почував себе захищеним, щоб на нього не плювались на вулиці, а люди ставилися до них повагою.

Соціальні гарантії для військових - і тих, хто воював, і ті хто в майбутньому пов’язує своє життя зі служінням Україні з гордістю почуваючись за приналежність до величної держави. Тільки соціально захищений військовий буде думати за службу, захист і підвищеня своєї бойової підготовки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.