Завершення АТО поверне людям нових лідерів - загартованих, - Вячеслав Науменко

16 жовтня 2014, 14:11
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
28

Сьогодні, найнагальнішим питанням є завершення антитерористичної операції на сході України.


Сьогодні, найнагальнішим питанням є завершення антитерористичної операції на сході України. Тисячі бійців, які донедавна були менеджерами, IT-шніками, продавцями, водіями, директорами підприємств, офісними працівниками, пенсіонерами зараз вязли у руки зброю і боронять нашу землю від іноземних загарбників.

Сотні з них вже окропили своєю кровью степи і поля східної України, гинуть й наші на полях боїв з сепаратистами та найманцями Московії. Ми повинні бути гідними цих подвигів, зберегти та примножити пам'ять тих, хто загинув за волю, незалежність і суверенітет України.

Для того щоб прийдешні покоління змогли вибудовувати державу та гідно жили на нашій землі.

Немає нічого більш постидного ніж забуття своєї історичної минувшини. А ті, хто зараз стоїть пересторогою бандитам та убивцям ніщо інше як нові герої України, її історичні постаті та персоналії.

Слава Україні! Героям слава!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.