Стратегічна мета

14 жовтня 2014, 23:11
Власник сторінки
соціальний експерт
3
118

За що бореться Батьківщина ?

Стратегічна мета партії «Батьківщина» — це справедлива соціальна Україна, в якій кожна людина зможе заробити на гідне життя своєї сім’ї, отримувати достойну пенсію, яка забезпечить старість.

 Ми не допустимо перекладення всього фінансового тягаря за ситуацію в державі на плечі простих людей. Ми не допустимо, щоб сьогодні прикривали війною нездатність влади дати людям належний рівень життя.

 Ми зробимо все можливе, щоб змусити олігархів сплачувати податки в повному обсязі в Україні і перекрити офшори для виведення грошей з нашої економіки

 Маємо добитися не лише арешту, але й повернення Україні всієї незаконно відчуженої власності та коштів держбюджету, які корупційним  шляхом було виведено за кордон.

 Наша партія також виступає за запровадження податку на розкіш.

 Ми проти податків на депозити простих громадян та підвищення для них податків на нерухомість.

 «Батьківщина» відстоює необхідність встановлення суворішої відповідальності за порушення законодавства про оплату праці, зокрема, за борги по зарплаті, або виплату заробітної плати нижчої за прожитковий мінімум, будь-які форми дискримінації в оплаті праці за гендерною а іншими ознаками.

 Партія «Батьківщина» ніколи не підтримає запровадження пені за комунальні борги для населення.

 Ми ліквідуємо диспропорції при визначенні розмірів пенсій різним категоріям громадянУсім працюючим, включно з держслужбовцями, пенсії будуть встановлюватися за єдиним принципом: 65% середньомісячної зарплати.

Виняток становитимуть лише ті, хто щодня ризикує здоров’ям і життям, виконуючи службові обов’язки.

 Для військовослужбовців, працівників оперативних підрозділів правоохоронних органів, рятівників буде встановлено інше співвідношення — 80% середньомісячної зарплати. Жодні інші спеціальні чи особливі пенсії більше встановлюватися не будуть.

VIP- пенсії, нараховані раніше, буде переглянуто, відповідно до встановленої Законом граничної межі.

 Ми забезпечимо прийняття та впровадження законодавчих та інших заходів для реалізації прав громадян з інвалідністю, в тому числі дітей, нарівні з іншими — без будь-якої дискримінації відповідно до Конвенції ООН про права інвалідів.

 Партія «Батьківщина» виступає категорично проти приватизації української газотранспортної системи (ГТС), «Укрзалізниці», «Енергоатому», Одеського припортового завода та інших стратегічно важливих державних підприємств та монополій, які сьогодні дають роботу та забезпечують соціальні гарантії сотням тисяч громадян, стабільно наповнюють місцевий і державний бюджети.

 «Батьківщина» вважає обов’язком допомагати молоді отримати успішний старт у житті. Необхідно почати виконувати вимогу Закону про гарантування першого робочого місця кожному молодому українцеві та розширити перелік професій, на які існує державне замовлення. Потрібно надати молодим людям доступ до бізнес-інкубаторів та інших форм розвитку власної справи, забезпечити можливості для отримання мікрокредитування та грантів на отримання вищої освіти і стажування в Європі.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Батьківщина,Україна,молодь,пенсія,справедливість,соціальна допомога,соціальна політика,податок на розкіш,гідна зарплата
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.