Про волонтерів від «Сильної України»

13 жовтня 2014, 13:28
Власник сторінки
0
56

Багато хто з громадян України за останній буремний рік був вимушений змінити місце проживання та навіть покинути свій рідний регіон.

В країні пройшла революція, потім почалася війна на Сході. Люди втратили свої домівки, або ж просто зважили що повертатися зараз додому — занадто небезпечно. 

В основному постраждали жителі тих регіонів України, де проходять бойові дії та Анти Терористична Операція — Донецької та Луганської областей.

Через такий вимушений переїзд вони стикнулися з багатьма проблемами та незручностями — починаючи від переоформлення документів та закінчуючи зміною прописки в паспорті.

Але додатково в цей тяжкий час, коли українці прагнуть максимально об'єднатися заради розвитку країни — виникло питання — як переселенцям з інших областей України проголосувати на Парламентських виборах, щоб їхній голос було враховано.

В наші бюрократичні часи, коли чиновників, як на диво, стає не менше, а ще більше, як і різноманітних дозвільних документів, знайшов цю статтю, яка можливо полегшить ваше голосування не за місцем проживання — http://silnaukraina.com/dopomoga/.

Там описано, як треба діяти в такій складній ситуації, аби, незважаючи на обставини, які змусили вас покинути свою домівку — ваш виборчий голос був почутий владою.

Я вважаю, що в той час, як усі політики займаються чистим популізмом (себто лише балакають, та ще й тільки те, що люди хочуть почути), а не роблять державницькі справи — це дуже великий позитив що хоча б партія Тігіпка “Сильна Українавирішила вирішіти реально хоча б 1, проте доволі таке важливе питання для українців.

Тож передайте своїм знайомим та родичам, які можливо зіткнулися з цією проблемою, що її можна та треба вирішувати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Politiko
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.