Партія миру чи війни?

27 вересня 2014, 15:59
Власник сторінки
соціальний експерт
3
177

?

 Мабуть немає жодної людини в Україні яка б не хотіла миру. Безумовно партія «Батьківщина» за мир, але не за будь-яку ціну, особливо коли мова йде про наших громадян на Донбасі та в Криму.

Давайте спитаємо, наприклад, у киян чи львів’ян чи хочуть вони прокинутися завтра і побачити на мерії не український прапор, а прапор незрозуміло якої країни чи бандформування. Чи хочуть вони жити в місті де, раптом, зникла вся міліція, а мирних громадян віддали на поталу грабіжникам, відморозкам і ґвалтівникам. Відповідь буде однозначною - ні!

Тому «Батьківщина» за такий мир, за який не будемо розплачуватися українськими землями разом із патріотами, які там живуть і яких сьогодні окупанти вбивають цілими сім’ями за розстрільними списками.

Ми, як партія, будемо робити все, щоб люди, які люблять Україну, але опинилися на окупованих територіях не почували себе зрадженими і покинутими напризволяще. Ми не дозволимо будь-кому нарізати українську землю шматками, як палку ковбаси та здавати її на переговорах.

І ви знаєте коли нас лякають, що потрібно здаватися і йти на будь-які поступки, бо завтра ворог за лічені години візьме Київ, або застосує ядерну зброю. Коли нам кажуть, що українська армія і наші добровольці не здатні протистояти набагато чисельнішій і сильнішій по озброєнню російській армаді. Коли нам постійно кажуть, що Україна не здатна перемогти, і саме тому нам потрібна хоч якась передишка, то вам це нічого не нагадує?

Згадайте Революцію Гідності, багато політиків тоді точно так само говорили, що треба відступити і підписати перемир’я з Януковичем. Що захисники Майдану, які із дерев’яними щитами і палками протистояли тисячам озброєних до зубів беркутівців - ніколи не переможуть цю силу.

Вони казали, що краще «поганий мир» із диктатором і передишка на півроку до наступних виборів президента, ніж продовження конфлікту. Але народ не послухав, люди піднялися, а Небесна Сотня пішла під кулі без зброї за ідею, за свої мрії, цінності, переконання за наше з вами майбутнє. Ця невелика група українців вирішила не здаватися і йти до кінця і зрештою перемогла, змінивши нашу державу на десятки років вперед.

Саме тому партія «Батьківщина» виступає за мирні переговори, але виключно з позиції сили, без здачі жодної п’яді нашої землі. Ми виступаємо за переговори у женевському форматі, коли за одним столом сидять США, ЄС, Росія і Україна. Ми за запровадження воєнного стану і розбудову надійної оборони країни. Ми будемо робити все, щоб Україна мала можливість чинити достойний спротив агресору і була готова дати йому гідну відсіч в разі подальшого вторгнення.

«Батьківщина» абсолютно солідарна із словами Патріарха Української православної церкви який сказав: «Щодено молимся за мир. За який мир ми молимось. Не за всякий мир ми молимось. Нам не потрібний мир в окупації. Нам не потрібен мир в неволі. Ми хочемо жити в свободі і Бог дав нам цю свободу. Ми маємо говорити правду в лице.

Правда полягає в тому, що Україна – миролюбива держава. Вона добровільно віддала ядерну зброю. Україна ніколи не приєднувала чужі території. І на цю миролюбиву державу здійснила агресію Росія. В цьому полягає правда. Неправда полягає в тому, що російське керівництво каже, що не воює на українській території, а насправді воюють.

Ми переможемо, тому що бог з Україною. Але в цих умовах не можна опускати руки і покладати надію тільки на Бога. Ми повинні діяти!»

 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,война,Бог,мира,Батьківщина,зрада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.