Наші військовики вивели із ладу останній із чотирьох БУКів

08 серпня 2014, 13:56
Власник сторінки
журналіст
0
210

...який був у сепаратистів у Горлівці

Активісти «Української справи» з Горлівки (з якими ми зустрічалися вчора на околицях міста) сьогодні радісно повідомили, що наші військовики вивели із ладу останній із чотирьох БУКів, який був у сепаратистів у Горлівці.

За інформацією, яка вже оприлюднювалася свого часу, сепаратисти мали чотири БУКи, але після знищення пасажирського Боїнга, три з них вивезли в Росію, а той, що був у Горлівці не змогли вивезти, бо Горлівка, як відомо, нашими військовиками відрізана від кордону дебальцевським коридором. І ось тепер, нібито і цей БУК виведено із ладу. 

Намагаюся знайти підтвердження цій інформації у силовиків, але, як на мене, місцеві жителі теж є непоганим джерелом інформації. 

Сподіваюся, виведення з ладу цієї грізної зброї носить безповоротний характер. Тому, як і ви, з нетерпінням чекаю офіційної інформації.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.