Про цю дивну подію я писав вранці

06 серпня 2014, 23:22
Власник сторінки
журналіст
4
292

але тоді фотки виставити не міг - Інтернет ніякий((((

А ось і фотозвіт про те, як я з Дмитром Андрієвським, Зоряном Шкиряком та спец-батальйон Київ-1 в екстимальних умовах міняли колесо.  




Нагадаю, в одному з наших автомобілів розірвалося колесо. Причина незрозуміла, можливо його пробили, можливо потрапили у яму, а можливо підклали щось на дорозі.

Замінити колесо не довго, але якщо це навмисно підкладений шип, то можемо очікувати нападу, тим паче, що це сталося не серед поля, якого тут безмежно, а в місті, де несподівано обабіч з'явилася зона "зеленки" кущів.

Оскільки ми колона і нас багато, ми можемо виставити вартових по периметру, які готові відбити атаку в будь-який момент. Дивовижно, але хлопці не чекають команди куди кому йти. Всі діють чітко.

Недалеко стріляють, але це не має ніякого стосування до нас. Ми швидко міняємо колесо і рухаємося далі. 

Тепер я знаю чому треба рухатися колонами в складі кількох автомобілів. Тому що допомога одне одному тут потрібна як ніколи, але розраховувати на неї від чужих - небезпечно.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.