Донбас оживає…

06 серпня 2014, 13:21
Власник сторінки
журналіст
2
358

Якщо 2 тижні тому можна було боятися обстрілів, але їхати без перешкод, то зараз на тих самих дорогах (я не маю увазі щойно звільнені райони) обстрілів немає. Але є безперервний потік транспорту.

Микола Тихонов звернув увагу на те, що за останні тижні вздовж доріг відновилася торгівля, це значить, що життя іде спокійно, люди думають про перспективу. А ми з Дмитром Андрієвським звернули увагу на те, що стало набагато більше транспорту. Якщо 2 тижні тому можна було боятися обстрілів, але їхати без перешкод, то зараз на тих самих дорогах (я не маю увазі щойно звільнені райони) обстрілів немає. Але є безперервний потік транспорту.

Щойно говорили з людьми, які зупинилися на узбіччі – це компанія, що повертається у своє звільнене місто – Дебальцеве. Вони понад 2 місяці жили на Полтавщині, а тепер планують обжитися і запросити своїх нових полтавських друзів у гості. Нас із Дмитром теж запросили, але хоча б тижні через 2, бо треба скло вставити, фасади підфарбувати…

Вони знають, що їх будинок через велику обережність української армії майже не постраждав. Але у ньому жила терористична гидотна і понищила все, що можна. Тетяна показує постільну білизну і подушки, посуд, який вони везуть із Полтави. Каже: «Не будемо ж ми спати на тому, на чому спали ці скоти і їсти із тарілок, із яких вони їли!».

 Донбас оживає. Шкода, що ще не увесь. Слава Україні! Слава героям!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.