Терористи на Херсонщині захопили двох міліціонерів у заручники?

04 серпня 2014, 17:12
Власник сторінки
журналіст
0
129

Невстановлені особи, може терористи, захопили адміністративну будівлю Дніпровської сільської ради (селище Дніпровське Білозерського району Херсонської області).

Зловмисники заблокувалися всередині будівлі і не допускають до робочого місця законного голову Дніпровської селищної ради Тамару Юрченко, поновлену на посаді рішенням суду 4 серпня 2014 р. Рішення підлягає негайному виконанню.

При цьому, як зазначили свідки, всередині, може, як заручники або як зрадники-перевертні перебувають двоє працівники міліції. Що відбувається всередині будівлі не відомо. Активісти розглядають варіант замінування. Місцева міліція бездіє і не вживає заходів щодо входження в будівлю і встановлення осіб, які її захопили.

Звернувся до ГУ МВС України Херсонської області, прокурора області, а також повідомив про інцидент міністра внутрішніх справ України А.Авакова, оскільки місцеві правоохоронники не здатні вплинути на ситуацію.

Це й не дивно, бо як показав досвід останніх подій на Донбасі та вчорашні події в Одесі, значна кількість людей в українській міліцейській формі працює проти інтересів держави. Вони, як і на Донбасі, виявляють пасивність щодо дотримання законності, яка потім за певних обставин перетворюється у відверті терористичні дії. Тож чистку рядів міліції важливо терміново провести не лише у фронтовій Донеччині і Луганщині, а й у прифронтових регіонах, у тому числі і на Херсонщині.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.