Усім, хто хвилювався за батальйон «Київська Русь»

12 липня 2014, 12:20
Власник сторінки
журналіст
2
423

11 бат. територіальної оборони

…повідомляю - вони мають усе необхідне. Керівництво каже, що броніки є навіть зайві. Їдять здорову їжу. І ще - віднедавна це єдиний батальйон, який має ... дощовики. Хто ж знав, крім нас з Дмитром Андрієвським, що почнуться дощі.... 

Хлопці стоять переважно на блок-постах, але декому вже вдалося понюхати пороху.

 

Вночі на фугасі під Слов’янськом підірвалася машина з нашими хлопцями. Слава Богу, вчорашній вибух не призвів до смертей – поранені є.



Багато говорили про те, що терористи, залишаючи Слов’янськ, заклали чимало мін навколо (особливо в лісах і полях). Мінери працюють на повну потужність, але, як бачите, не встигають. Розповідали про жінку, яка вчора зайшла в лісосмугу, вибачте, в туалет – у підсумку поранення. 


Скільки ще треба буде вичищати все те горе, що нам залишив Путін зі своїми виродками?!

 ...У Слов’янську немає ефірного телебачення, бо терористи підірвали телевишку. Банда розуміє, що правда - дуже надійна зброя. Інших руйнацій такого масштабу у Слов’янську немає.

 

Reuters дбає про журналістську безпеку. На машинах очевидна позначка ТV . А автівка броньовані. На таких їздили британські поліцейські в Ольстері. А це авто побувало на грузинсько-російській війні...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.