Вітання ветеранів ВВВ із Днем Перемоги

09 травня 2014, 10:08
Власник сторінки
0
1304

Перемога у Великій Вітчизняній війні - це спільний подвиг, що приніс безсмертну славу нашим братським народам.

Наразі в Україні багатьма громадянами важко сприймається Георгіївська стрічка як символ перемоги над фашизмом. Молодь вже не відчуває того потужного зв’язку з героїчним минулим. Мабуть, тому і з’явився новий символ, який підкреслює пам’ять і скорботу нашого народу, на долю якого завжди випадає стільки важких випробовувань. Той червоний мак, що так полюбляли вишивати на сорочках наші жінки, зараз виглядає як дірка від кулі із кров’ю.  Час змінюється і обирає свої символи, спираючись на сьогоденність.


З огляду на смуту, котра панує зараз у країні, хотілося хоча б від себе особисто запевнити наших ветеранів: скільки б не минуло років та не відбулося змін з дня закінчення Великої Вітчизняної війни, ця велика подія, завжди житиме в наших серцях. Ми не дозволимо непевному сьогоденню спаплюжити світлу пам'ять про неї та назавжди збережемо імена тих, хто віддав свої життя, захищаючи Батьківщину.

Як би не перекручували факти нашої історії останніми роками, 9 травня - День Перемоги - залишається незмінним святом, вкритим нашою шаною й любов’ю. Це свято людей, котрі подарували свободу не лише своїй країні, а всьому Сходу та Заходу.

Свято людей, котрих пам’ятають, цінують та люблять.

Людей, без котрих майбутнє їхніх дітей та внуків не мало б обличчя.


Зі святом Вас, любі Ветерани!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.