В Дніпровському районі почався масовий підкуп виборців

14 квітня 2014, 10:31
Власник сторінки
0
196
В Дніпровському районі почався масовий підкуп виборців

Нещодавно були зафіксовані перші спроби підкупів мешканців району. Про це розповіли «Дніпровцю» самі жителі Дніпровського району.


Сьогодні були зафіксовані перші спроби підкупів мешканців району. Про це розповіли «Дніпровцю» самі жителі Дніпровського району. За словами жителів, невідомі ходять по квартирах виключно пенсіонерів та інвалідів, пропонуючи грошові винагороди або продуктові набори на вибір, в обмін на заповнену карку з особистими даними та обіцянку проголосувати за невідомого жителям кандидата.

«Схожа ситуація була на минулих виборах. Коли кандидати почали масовий підкуп виборців.» - ділиться спогадами Сергій Петрович, мешканець ДВРЗ. 

«Хочу сказати що ситуація в країні змінилась, змінились люди, ми почали вірити в краще майбутнє, почали вірити в порядність і чесність. Ми, мешканці Дніпровського району, представники громади, не дозволимо на цих виборах здійснювати підкуп мешканців і про будь-які подібні випадки будемо інформувати правоохоронні органи, Службу безпеки України та Прокуратуру» - додав Сергій Петрович. 

У відповідності до Кримінально-процесуального кодексу, підкуп виборців карається позбавленням волі терміном від 2 до 5 років. 

Нагадаємо, Київська міська виборча комісія постановила оголосити про початок виборчого процесу позачергових виборів мера Києва та депутатів Київради з 5 квітня 2014 року. Про це йдеться у відповідній постанові міськвиборчкому, опублікованій на офіційному сайті Київради.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.