РФ хоче росіян з України переселити в Оренбург

17 березня 2014, 11:32
Власник сторінки
журналіст
0
485

Як тільки я оприлюднив інформацію про те, що Російська Федерація хоче переселити росіян з України та інших територій за межами РФ в Оренбург...

...відповідне розпорядження Уряду РФ було видалено з інформаційного ресурсу «Официальный интернет-портал правовой информации.

 

У документі йшлося про те, що 1 березня 2014 року Урядом РФ було прийнято розпорядження №303-р про переселення закордонних росіян до Оренбурзької області. Проте я встиг відсканувати відповідний документ з сайту, де він був розміщений», - розповів О.Бригинець.

 

Як бачимо, росіяни прийняли відповідне розпорядження про нібито добровільне переселення, але злякалися, що про це рішення дізнаються закордонні росіяни. Може вони соромляться своїх рішень? Насправді, думаю, що питання не у соромі, а у тому, що вони традиційно приховують частину інформації, яка не відповідає ні інтересам росіян з РФ, ні росіян з інших країни, ні інтересам інших народів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.