Звернувся до Захарченка із запитаннями щодо блокування дороги на Межигір’я

13 січня 2014, 13:15
Власник сторінки
журналіст
0
338

Звернувся до міністра внутрішніх справ з проханням обнародувати інформацію щодо того чи складено акти та протоколи відносно згаданого правопорушення.

Як відомо, 12.01.2014  три ваговози з піском, один з яких був без номерних знаків, а інші мали номерні знаки: АІ 5107 ВА, АІ 5192 СМ, заблокували проїзд на першому повороті праворуч у с. Нові Петрівці.

Звернувся до міністра внутрішніх справ з проханням обнародувати інформацію щодо того чи складено акти та протоколи відносно згаданого правопорушення.

Також мене цікавить чи встановлено власників вказаних автомобілів, в тому числі і автомобіля, який не мав номерного знаку.

Проти блокувальників доріг влада неодноразово застосовувала Беркут, при цьому порушуючи закони і Конституцію. А в цьому випадку, навпаки – покривала блокувальників. А все заради того, щоб не пропустити АвтоМайдан до В. Януковича. За ці злочини повинні нести відповідальність власники автомобілів і міліціонери, які їх покривали. А якщо це було зроблено за вказівкою керівників, то й керівників теж. Тож інформація, яку я вимагаю надати має дуже важливе значення для покарання злочинців або зараз, або в майбутньому.

Крім того, Захарченко має оприлюднити ім’я того, хто наказав міліції блокувати дорогу.  

Тому я вимагаю надати на мою адресу інформацію щодо того, на підставі чийого наказу були заблоковані автомобілями Державтоінспекції та міліції, в тому числі автомобілем з номерним знаком 0224, кілька з’їздів з траси до с. Нові Петрівці.

Я вимагаю оприлюднити текс цього наказу, щоб розуміти, хто взяв на себе відповідальність за це беззаконня. Переконаний, що влада знайде знову якогось «стрілочника», але на жаль, ситуація з міліцією складається така, що звільняти з міліції треба і замовників, і стрілочників, і виконавців.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.