КМДА в даний момент таємно вивозить документацію

05 грудня 2013, 15:03
Власник сторінки
журналіст
0
360

КМДА оголосила загальну евакуацію і вивезення документів. В тому числі і з кількох будівель, де розміщенні управління та департаменти КМДА.

З інсайдерської інформації я дізнався, що вивіз документів відбувається прямо зараз.

 

Нагадаю, що за часи Черновецького таким чином чиновники намагалися уникнути відповідальності. Не сумніваюся, що КМДА спростує дану інформацію, як і не сумніваюся в тому, що в недалекому майбутньому вони посилатимуться на зникнення документів у зв’язку із подіями, пов’язаними з Євромайданом. Мета мого повідомлення  - обнародувати плани КМДА та унеможливити таким чином, застосування цієї технології.

 

Швидше за все йдеться про підготовку якоїсь провокації або імітації захоплення якогось ще приміщення, яке належить КМДА. Відомо, що першого грудня охорона будинку Київради власноруч нищила майно київської громади, для того, щоб звинуватити у цьому громадян. Або під виглядом протестних дій у Києві знищити частину документів, вивізши їх. Особливо це може стосуватися питань землі власності та інвестицій. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.