Китай помстився Януковичу за «кидок» Росії і ЄС

04 грудня 2013, 15:25
Власник сторінки
журналіст
0
870

Янукович кинув країну і поперся у Китай. Це означає, що він їхав чітко розраховуючи на позитивний результат, який стане аргументом для утримання влади.

Можливо, він навіть вже з грошей, які хотів взяти у Китаю, наобіцяв щось депутатам-регіоналам, які в останній момент відмовилися відправляти Азарова у відставку. Але король виявився не королем, але все ж таки голим.

 

Слідом за Євросоюзом, Росією і МВФ, як пишуть ЗМІ, в грошах Януковичу відмовили і китайці. Слава Богу! Не доведеться новій владі повертати ще й цей розкрадений кредит.

 

Сьогодні громадянин-Янукович-міліонер одночасно є Президентом-жебраком. А тут ще й народ вимагає: «Від-став-ка!».

 

Чи є у Януковича вибір? Так! Але він стосується лише форми відставки. Він може застрелитися, його можуть застрелити його соратники, він може написати власноруч заяву про відставку, він можу погодитися на дострокові вибори Президента і Парламенту.

 

Який варіант реалізується я не знаю, але я ніколи не чув про жебрацькі диктатури. Кожен диктатор завжди мав достатньо ресурсів, щоб фінансувати армію, поліцію і давати подачки найбіднішим. Наш квазі-диктатор не може бути справжнім диктатором, бо у нього на це немає засобів. Гроші напрацьовані попередньою владою розкрадені, цьогорічні податки здерті наперед і вже витрачені. Нових кредитів не дають. Дефолт на носі. Саме час шукати надійного пілота, який зміг би відвезти туди, звідки біглих злочинців не видають.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.