Неполітичний Майдан контролювала Банкова?

30 листопада 2013, 16:38
Власник сторінки
журналіст
0
931

Людина, яка вивезла техніку з Майдану Незалежності за дві години до штурму Беркутом, стверджує, що зробила все за рішенням Оргкомітету.

Доротич Сергій – так звучить ім’я людини, яка, на думку «неполітичних» політиків Майдану, надала звук для мітингу на Майдані Незалежності і забрала його за дві години до штурму Майдану (щойно я говорив із ним по телефону і він повідомив мені, що він справді мав стосування до техніки, але зняв її на вимогу Оргкомітету).

Дивовижно, але це ім’я співпадає з іменем людини, яка у 2010 році, на думку членів Податкового майдану (Центральний штаб порятунку українського підприємництва), здала Податковий майдан, привівши у наметове містечко охорону, яка складалася з бойовиків ПР. Вони взяли під контроль трибуну, мікрофон і один з входів у наметове містечко. Додайте до цього кілька випадків, коли хтось давав у касу Майдану анонімно по 10 000 грн.. А міністр освіти Д. Табачник, стимулював вузи відправляти студентів на Майдан.

От і складається повна картина, що аполітичний Майдан з його лідерами, але, можливо, мимо їх волі фінансувався і організовувався досвідченими фахівцями з руйнування протестних настроїв, що діють в інтересах влади. 

Слава Богу, ситуація змінилася: вже вчора, як я писав, дух Майдану змінився, а сьогодні Майдан став справжнім, хоч і переїхав в інше місце.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.