До сьогодні євроінтеграція була просто політгаслом...

29 листопада 2013, 10:52
Власник сторінки
журналіст
0
259

.. яке нібито не мало партізабарвлень, адже всі парламентські політсили, крім комуністів, теоретично виступали за євроінтеграцію і залишався шанс, на підписання угоди з ЄС.


Відсьогодні, євроінтеграція – це чітке антипрезидентське і антикомуністичне гасло. Вже немає чого гратися в аполітичність, очевидно, що Янукович, комуністи і ре
гіони – це банда, яка зламала євроінтеграційні шанси України на цьому етапі. А громадське суспільство, яке представлене в Парламенті «Батьківщиною», «УДАРом» і «Свободою», прибічники євроінтеграції. І саме ця сила повинна не приховуючи проголосити головне гасло: Геть Януковича! Геть ПР і комуністів! Хай живе євроінтеграція! Хай живе новий євроінтеграційний Президент! Нова ВРУ! Хай живе повне перезавантаження України, як країни, яка є не лише частиною Європи, а й частиною ЄС!

Президент і його шістки - які ще місяць тому говорили про європрагнення, а сьогодні раптом «виявили», що європрагнення збиткові для України - як мінімум, не професіонали, адже виходить, що раніше вони не знали про так звану «економічну складову». А як максимум, вони відверті брехуни, які дурили людей, що прагнуть Європи і продовжують дурити, що прагнення євроінтеграції не політичне. 

Євроінтеграція – це якраз і є політика, ворожа Януковичу політика. Політика, яка повинна змести його владу і оновити Україну під прапорами «Батьківщини», «УДАРу», «Свободи» та інших послідовно євроінтеграційних партій і рухів. Саме вони повинні скласти майбутній Парламент. 

Сподіваюся, сьогоднішні події у Вільнюсі призведуть до суттєвих змін і на нашому євроінтеграційному майдані. Чекаю них з нетерпінням!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.