У Києві заборонили продавати засоби самозахисту

28 листопада 2013, 15:02
Власник сторінки
журналіст
0
402

З сьогоднішнього дня лише у Києві заборонено продавати засоби самозахисту.

Як мені розповіли, в магазині зброї киянці відмовили продати газовий балончик, посилаючись на заборону реалізації засобів самозахисту у мережі магазинів зброї по всьому Києву. Заборона почала діяти з сьогоднішнього дня.

Схоже, влада не на жарт перелякалася і заборонила продавати в Києві все, що можна використати проти «Беркута». Якщо вона вважає, що такими методами вона втихомирить киян, які виступають за євроінтеграцію, то вона помиляється. І в цьому випадку їй залишиться  заборонити ще й продаж цегли, парасольок, стільців, милиць, балонів з фарбою тощо, адже все це теж може бути використано, як засоби самозахисту.

Але, на мою думку, відповідна заборона є мало не спонуканням до злочинів.

Людина, якій не продали певний засіб самозахисту, в критичний момент, можливо, не зможе захистити себе від нападників. Хто тоді нестиме відповідальність, за такі пограбування, насильство, зґвалтування?! Янукович, Попов, Азаров?

 Звернувся до прокуратури м. Києва з проханням розібратися, на підставі яких розпорядчих документів магазини зброї відмовляються продавати засоби самозахисту, посилаючись на невідому громаді відповідну заборону від влади.  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.