На Московській площі руйнують історичний будинок

27 листопада 2013, 09:48
Власник сторінки
журналіст
0
150

На Московській площі, на просп. Голосіївському, 30, знищується будинок початку ХХ ст..

На даний момент вже знищено два поверхи, залишився перший та частина другого.

Перше, що я зробив – це звернувся до голови КМДА О.Попова з вимогою терміново надати доручення відповідним службам вирішити питання щодо припинення руйнування, як це не прикро, але вже від залишків історичної будівлі на просп. Голосіївському, 30 в Голосіївському районі м. Києва. Надалі розбиратимусь із тим, на яких підставах та за чиїми дозволами руйнують історичну будівлю та чи має вона статус пам’ятки.

Цей будинок є одним з небагатьох будинків, які залишилися в районі Деміївки від історичної забудови. 

Але де там забудовникам і приїжджій владі зрозуміти біль та відчай киян від руйнування таких старих будинків, які є душею та окрасою району. Для них такі будинки є лише сороміцькою халупою, на земельній ділянці якої краще звести скляний хмарочос, щоб заробити грошей і замаскувати всю цю злочинну аферу як роботу над покращенням життя і розвитком міста. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.