Активістам обіцяли дати слово, а замість цього виставили геть з Київради

12 листопада 2013, 16:35
Власник сторінки
журналіст
0
404

Представникам громади, які виступають проти будівництва хмарочоса на вул. Юності, 8-А, не дали можливості дочекатися відповіді щодо того, кому з них дозволять виступити на сесії Київради...

Представникам громади, які виступають проти будівництва хмарочоса на вул. Юності, 8-А, не дали можливості дочекатися відповіді щодо того, кому з них дозволять виступити на сесії Київради із зверненням до депутатів не голосувати за продовження зазначеного будівництва. Служба охорони Київради виставила їх геть з приміщення Київради.

Представники громади прийшли на засідання комісії Київради з питань земельних відносин, щоб висловити свій протест проти розгляду проекту рішення «Про поновлення товариству з обмеженою відповідальністю «ФСВ» договору оренди земельної ділянки для будівництва багатоповерхового житлового будинку з підземним паркінгом на вул. Юності у Дніпровському районі м. Києва». Справа в тому, що зняте на вимогу киян зазначене питання з порядку денного попереднього пленарного засідання Київради, знову виноситься на розгляд Київради 13 листопада 2013 року.

Вже не вперше комісія стає джерелом злочинних дій. Очевидно, що голова земельної комісії відверто лобіює інтереси забудовника і вже вкотре намагається внести це питання на розгляд Київради. Не маю сумнівів, що після зміни влади, деякі члени комісії, які відверто лобіюють злочинні землевідведення стануть героями кримінальних хронік.

Закликаю членів земельної комісії Київради і її голову служити киянам, а не замовникам. А депутатів Київради вкотре не підтримати це питання і зняти його з порядку денного пленарного засідання.

Я вже робив неодноразові звернення щодо зазначеного питання і до прокуратури, і до Держарбудконтролю, і до КМДА. З відповідей, отриманих мною від зазначених установ, складається враження ніби всі структури влади на стороні громади, яка виступає проти будівництва. Але Київрада і земельна комісія вперто намагається захистити інтереси забудовника.

Загальне враження про лобізм депутатів земельної комісії дає уявлення відео з комісії, надане активістами:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.