У Музеї Т. Шевченка ресторану не буде, але буде 2 кафе

05 листопада 2013, 14:51
Власник сторінки
журналіст
0
163

У техніко-економічних покажчиках плану реконструкції комплексу Національного музею Т.Шевченка зазначається, що на нульовому поверсі музею...

У техніко-економічних покажчиках плану реконструкції комплексу Національного музею Т.Шевченка зазначається, що на нульовому поверсі музею, який планує створити замовник реконструкції, розміщуватимуться кафе на 40 посадочних місць, а другий об’єкт харчування на 35 посадочних місць відкриють на першому поверсі музею.

Але згідно із відкритим листом Міністра культури Л. Новохатько, в котловані, виритому на подвірні музею, який в перспективі перетвориться на нульовий поверх, розміщуватиметься гардероб, санвузли для відвідувачів та вентиляційне обладнання, а про кафе там взагалі не йдеться.

Інформація представлена на сайті Міністерства культури грубо суперечить затвердженому плану реконструкції Музею.

Розбіжність версій наштовхує мене на роздуми щодо рівня обізнаності та кваліфікації або фахівців Музею, які готували текст для міністра, або розробників плану реконструкції. Я впевнений, що до конфлікту двох версій призвело кулуарне прийняття рішення по будівництву. Крім того, я допускаю, що влада планує приховати деякі його деталі.

Тому я звернувся до прем’єр-міністра М.Азарова та Генеральної прокуратури України з проханням терміново втрутитись в ситуацію, що відбувається в Національному музеї ім. Т.Шевченка напередодні відзначення 200-річча від Дня народження корифея української культури.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.