Інформація про зламаний мною мікрофон не відповідає дійсності

25 жовтня 2013, 14:55
Власник сторінки
журналіст
0
712

Зробив свою заяву у відповідь на звинувачення І. Калєтніка щодо зламаного мікрофону і трактування згаданих подій деякими ЗМІ.

Перше, що стосується самого інциденту, то він виник тому, що І. Калєтнік, надавши слово представнику близької йому Комуністичної партії, відмовився надавати слово в аналогічній ситуації представнику фракції «Батьківщина», що і викликало обурення.

Я, взявши мікрофон, який стояв на столі у І. Калєтніка, пояснив нашу позицію, після чого І. Калєтнік надав слово представнику фракції «Батьківщина» О.Турчинову. Надалі І. Калєтнік уважно стежив за рівними можливостями кожної фракції і всім давав додатковий час для виступу однаково. Гадаю, до конфлікту призвела не лише надмірна симпатія І. Калєтніка до Комуністичної партії і страх перед опозицією, а й те, що спікер В.Рибак ніколи не дає можливості вести засідання першому віце-спікеру, коли йдеться про якісь більш-менш складні питання. Тому І. Калєтнік, зрозуміло, не має досвіду ведення засідань і дуже слабо знає Регламент.

По-друге, так званий зламаний мікрофон продовжував працювати протягом не менше трьох годин після згаданого інциденту, аж до закінчення сесії. Ніяких збоїв в роботі він не давав, в чому можна пересвідчитися переглянувши відеоверсію засідання ВРУ.

Отже, якщо мікрофон і був зламаний, то вже після завершення сесійного засідання, а не під час згаданого інциденту.

Що стосується вираховувань з мене грошей за зламану техніку, то як відомо, забрати гроші у людини можна лише в результаті судових дій.

Із задоволенням візьму участь у цих діях особисто, якщо в них особисто братиме учать згаданий депутат, що пройшов до ВРУ за списками Комуністичної партії – І. Калєтнік.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
ТЕГИ: Бригинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.