У мене вкрали автомобіль

06 вересня 2013, 07:12
Власник сторінки
журналіст
0
1414

У мене вкрали автомобіль, який свого часу захищав від забудовників вхід до Гостинного двору.

Саме тому я звернувся до начальника Подільського РУ ГУМВС України в м. Києва з заявою про викрадення мого майна з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 5 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене в особливо великих розмірах).

Мені стало відомо про зникнення мого майна, а саме: вантажного автомобіля ГАЗ-53 з району Контрактової площі у м. Києві. Вантажівка знаходилася там як нерухоме обладнання для проведення мистецьких акцій на захист пам’ятки – будівлі Гостинного двору. До свого зникнення автомобіль знаходився на вулиці Костянтинівській, на протилежному боці від будинку №1/2, безпосередньо біля фонтану Самсон.

Майно народного депутат є недоторканим. Цей автомобіль є моєю власністю, і правоохоронники знали про це. Тож підозрюю, що дана подія не могла пройти без відома міліції.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Гости Корреспондента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.